Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Povestea incredibilă a unui star de la Ajax pe care astăzi îl vrea toată Europa. "La şapte ani, bea, fuma şi se droga"

Povestea incredibilă a unui star de la Ajax pe care astăzi îl vrea toată Europa. "La şapte ani, bea, fuma şi se droga"
Comentarii

Hakim Ziyech a avut o copilărie şi o adolescenţă de coşmar, dar a reuşit să se oprească datorită fotbalului, iar acum este unul dintre fotbaliştii lui Ajax pe care toate cluburile mari din Europa îl vor.

Născut în Olanda, la Dronten, din părinţi marocani, Hakim Ziyech a primit o lovitură grea la doar trei ani. Tatăl său a murit întrâun accident, iar familia s-a destrămat. S-a certat cu mama şi cu fraţii săi ceva mai târziu şi a fugit de acasă. Puştiul Hakim a intrat în lumea interlopă şi a avut deseori probleme cu poliţia.

Marele său noroc a fost că l-a cunoscut pe Aziz Doufikar, primul fotbalist marocan care a jucat în campionatul Olandei. Astăzi în vârstă de 55 de ani. Doufikar l-a luat sub aripa sa şi l-a dus la fotbal. "L-am cunoscut când avea şapte ani. Îşi pierduse tatăl şi devenise delincvent. Se certase cu familia şi fugise de acasă. Am devenit mentorul lui, antrenorul lui, tatăl lui", a declarat Doufikar pentru cotidianul marocan El Mountakhab.

"La acea vârstă el bea, fuma şi lua droguri. Avea şi mari probleme cu justiţia. Am observat că îi era frică să joace fotbal, aşa că l-am dus la fotbal în sală. S-a dezvoltat şi, cu multă şansă, a devenit jucător profesionist", a mai povestit Doufiak.

Afla mai multe despre: ziyechdroguribauturatigari 

viewscnt
Articole similare