Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prea mare pentru Bundesliga! Bayern Munchen a câştigat un nou titlu de campioană după încă un sezon în care n-a avut adversar

Prea mare pentru Bundesliga! Bayern Munchen a câştigat un nou titlu de campioană după încă un sezon în care n-a avut adversar

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen s-a impus cu 4-1 la Augsburg şi a câştigat un nou titlu, al 28-lea din istorie, cu cinci etape înainte de finalul campionatului. Este al şaselea titlu consecutiv câştigat de bavarezi.

Bayern Munchen este o echipă mult prea mare pentru Bundesliga şi Jupp Heynckes a adus titlul cu cinci etape înainte de final. Campioana Germaniei a avut un nou sezon în care pur şi simplu n-a avut adversar. Victoria cu 4-1 de pe terenul lui Augsburg i-a adus titlul cu numărul 28.

De asemenea, este al şaselea titlu consecutiv reuşit de echipa de pe Allianz Arena. De asemenea, a reuşit să ia de opt ori titlul în ultimii 10 ani. Bayern a pierdut doar trei meciuri până acum, are cel mai bun atac şi cea mai bună apărare, la mare distanţă de celelalte echipe.

Pentru Bayern, obiectivul este acum Liga Campionilor. Campioana Germaniei s-a impus cu 2-1 în Sevilla, în prima manşă din sferturi şi are mari şanse să meargă în semifinale.

Afla mai multe despre: bayern munchenbundesligajupp heynckes 

viewscnt
Articole similare