Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premier League investighează transferurile lui Eto'o şi Willian la Chelsea. Cum a reacţionat clubul londonez

Premier League investighează transferurile lui Eto'o şi Willian la Chelsea. Cum a reacţionat clubul londonez

Chelsea

Comentarii

Premier League a demarat o investigaţie privind transferurile din 2013 ale lui Samuel Eto'o şi Willian la clubul Chelsea, suspectând posibile nereguli financiare.

Cei doi fotbalişti au evoluat la Chelsea în perioada în care clubul a fost patronat de Roman Abramovici între 2003 şi 2022, înainte de a vinde echipa londoneză unui consorţiu american condus de Todd Boehly.

Atât Eto'o cât şi Willian au ajuns pe Stamford Brige de la clubul rus Anji Mahacikala.

În iulie, Chelsea a fost sancţionată de UEFA cu o amendă de 9 milioane de euro pentru neregulile financiare din perioada 2012-2019. Clubul londonez a precizat într-un comunicat că neregulile legate de Eto'o şi Willian aparţin fostei conduceri.

''Nu au nicio legătură cu niciun individ prezent la club în acest moment. În timpul unei investigaţii care a fost efectuată înainte de finalizarea achiziţiei clubului, am aflat că ar fi putut exista informaţii financiare incomplete cu privire la mai multe tranzacţii care au fost efectuate de proprietarul anterior al clubului. Odată ce achiziţia a fost finalizată, clubul a raportat aceste probleme autorităţilor de reglementare. În conformitate cu valorile de transparenţă şi cooperare ale actualilor proprietari ai clubului, am asistat autorităţile de reglementare în investigarea lor şi vom continua să facem acest lucru'', a spus Chelsea într-un comunicat.

Atacantul camerunez Samuel Eto'o a jucat la Chelsea un singur sezon, 2013/2014, suma de transfer nefiind dezvăluită. El a disputat 35 de meciuri şi a marcat 12 goluri în toate competiţiile, înainte de a pleca la Everton.

Mijlocaşul brazilian Willian, transferat pentru 30 de milioane de lire sterline, a jucat pe Stamford Bridge timp de şapte sezoane, în care a disputat 339 meciuri şi a marcat 63 de goluri în toate competiţiile. El a fost apoi transferat de Arsenal.

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare