Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premieră istorică în WWE. Nu renunţă în ruptul capului la WrestleMania şi organizează show-ul în două zile

Premieră istorică în WWE. Nu renunţă în ruptul capului la WrestleMania şi organizează show-ul în două zile

WWE

Comentarii

La o zi după ce a decis să nu amâne şi să organizeze WrestleMania 36 la data stabilită, 5 aprilie, dar fără spectatori, WWE a mai luat o decizie care părea imposibilă. Cel mai mare eveniment din wrestling va avea loc în două seri consecutive.

Conform site-ului WWE.com, WrestleMania 36 va începe sâmbătă, pe 4 aprilie şi se va termina duminică noaptea, pe 5 aprilie. Ca de altfel orice PPV WWE, WrestleMania va putea fi urmărit exclus pe platforma WWE Network.

Gazda show-ului supranumit „Superbowl-ul wrestlingului profesionist” va fi nimeni altul decât Rob Gronkowski. Fost jucător în NFL şi legendă a clubului New England Patriots a semnat recent cu WWE.

„E oficial! Voi fi gazda voastră la WrestleMania anul acesta. Show-ul va fi mult prea mare pentru o singură seară. Pentru prima dată în istorie, WrestleMania va dura două nopţi. Pe 4 şi 5 aprilie. Am să vă dau mai multe detalii săptămâna aceasta, la SmackDown”, a scris Rob Gronkowski pe contul oficial de Twitter.

 

 

WrestleMania 36 are loc fără spectatori

La show-ul care trebuia să aibă loc în Tampa, Floria, pe stadionul Raymond James, acolo unde erau aşteptaţi aproximativ 90 de mii de spectatori, dar care a fost mutat în sala goală din Performance Center sunt anunţate deja o serie de meciuri cu greutate:

  • Brock Lesnar (c) vs. Drew McIntyre - pentru titlul WWE
  • Goldberg (c) vs. Roman Reigns - pentru titlul Universal
  • Becky Lynch (c) vs. Shayna Baszler - pentru titlul feminin din Raw
  • John Cena vs. „The Fiend” Bray Wyatt
  • AJ Styles vs. The Undertaker
  • Rhea Ripley (c) vs. Charlotte Flair - pentru titlul feminin din NXT

 

 

Afla mai multe despre: wrestlemaniawwe 

viewscnt
Articole similare