Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Belgia, laude la adresa lui Ianis Hagi, după prestaţia cu Leverkusen: "În 25 de minute a arătat mai mult talent decât toţi coechipierii lui"

Presa din Belgia, laude la adresa lui Ianis Hagi, după prestaţia cu Leverkusen: "În 25 de minute a arătat mai mult talent decât toţi coechipierii lui"

Stranieri

Comentarii

Jurnaliştii de la Walfoot.be au analizat în termen pozitivi jumătatea de oră bifată de fotbalistul român Ianis Hagi pentru Rangers, în turul cu Leverkusen, de acasă, din optimile de finală ale Europa League. Victoria a aparţinut nemţilor, care s-au impus cu 3-1.

Presa din Belgia a schimbat partitura. Nu-l mai critică pe Ianis Hagi la fel cum o făcea în perioada în care juca la Genk. Şi chiar dacă nu avea o constanţă de invidiat, răbdarea celor de la club l-ar fi putut transforma pe Ianis Hagi într-un jucător de clasă. Nu a fost să fie, aşa că a ajuns împrumut la FC Rangers, în Scoţia. 

După  un început furtunos în Regat, Ianis Hagi a fost păstrat pe bancă de Steven Gerrard la meciul cu Leverkusen, nemulţumit de ultimele meciuri ale românului. Odată reintrat pe teren, Ianis Hagi a fost cel mai bun, în opinia jurnaliştilor belgieni de la Walfoot, care au analizat cele 25 de minute jucate de acesta, în înfrângerea cu 1-3.

"Rangers a fost condusă la pauză doar cu 0-1, în ciuda faptului că a avut posesie 28%. Aranguiz a dublat avantajul în minutul 67. Steven Gerrard n-a mai suportat şi l-a băgat pe fiul geniului Gică Hagi, Ianis. În mai puţin de 25 de minute, tânărul fotbalist român, care încă mai aparţine de Genk, a atins balonul de 17 ori, oferind o pasă magică în adâncime şi a avut două şuturi spre poartă. Puţin, dar suficient timp pentru a ne întreba de ce Hannes Wolf şi Felice Mazzu nu i-au oferit mai multă încredere la Genk. Hagi şi-a dorit foarte mult să facă diferenţa; a devenit furios când nu a putut repune mingea rapid în joc, a vrut să facă totul. De fapt, a demonstrat că are mai mult talent decât toţi coechiperii săi, în mai puţin de jumătate de oră. The WhoScored i-a oferit a doua cea mai mare notă a echipei, 6.5, după fundaşul James Tavernier, cel care a centrat la golul lui Rangers, 7.2", au scris belgienii.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare