Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Italia vine cu veşti bune pentru fanii FCSB: ”Chiricheş ia în calcul revenirea în România!”

Presa din Italia vine cu veşti bune pentru fanii FCSB: ”Chiricheş ia în calcul revenirea în România!”

Serie A

Comentarii

Aşa cum era de aşteptat, Vlad Chiricheş nu va mai contia şi din sezonul următor alături de Cremonese. Gruparea din Cremona a retrogradat din Serie A la finele stagiunii trecute şi nu se anunţă a fi una dintre echipele ce se vor lupta pentru supremaţie în Serie B.

”Este gata să rezilieze contractul”

”Vlad Chiricheş este aproape să se despartă de clubul lombard. Potrivit ultimelor zvonuri, fundaşul român se gândeşte să îşi rezilieze contractul cu Cremonese. Deocamdată nu se ştiu intenţiile sale, dar nu este exclus ca acesta să se întoarcă în România”, a notat calciocremonese.it.

În această vară, oficialii FCSB-ului au dezvăluit că Vlad Chiricheş este pe lista vicecampioanei României, dar nimic nu s-a concretizat până în acest moment. În cazul în care va reveni în ţară, Chiricheş va alege cel mai probabil să îmbrace din nou culorile echipei alături de care a avut cel mai bun sezon din carieră. În stagiunea 2012-2013, fostul fundaş al lui Napoli a bifat 42 de meciuri pentru FCSB şi a fost poate cel mai important jucător pentru roş-albaştrii.

Chiricheş a înscris în şaisprezecimile Europa League un gol de senzaţie contra lui Ajax şi a marcat pe ”Stamford Bridge” contra lui Chelsea. În vârstă de 33 de ani, este cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro.

Afla mai multe despre: vlad chiricheşcremonesefcsb 

viewscnt
Articole similare