Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Marea Britanie are doar cuvinte de laudă pentru Emma Răducanu: ”Este o copilă incredibilă. A şocat lumea cu succesul uimitor la US Open”

Presa din Marea Britanie are doar cuvinte de laudă pentru Emma Răducanu: ”Este o copilă incredibilă. A şocat lumea cu succesul uimitor la US Open”

Tenis

Comentarii

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, 18 ani, locul 150 WTA, venită din calificări, a câştigat, sâmbătă, turneul US Open, învingând în finală o sportivă la fel de tânără, canadiana Leylah Fernandez, 19 ani, locul 73 WTA.

E cea mai tânără câştigătoare de Grand Slam de la Maria Sharapova, în 2004.

Cele mai mari publicaţii din Marea Britanie au avut doar cuvinte de laudă la adresa Emmei Răducanu.

„Nu mai avem superlative pentru a o descrie pe această copilă incredibilă, care a deveni a patra femeie din Marea Britanie care câştigă unul dintre cele mai importante titluri din lume. Au trecut 44 de ani de când una dintre fetele noastre – Virgina Wade la Wimbledon 1997 – ridica un trofeu major. Şi câte de mândră trebuie să fie când se uită la noua fată de aur care face istorie în tenis”, a scris The Sun.

„Din Bromley, pe Broadway – oraşul a avut numele Emmeri Răducanu în centrul atenţiei noaptea trecută, după ce a devenit campioană la US Open. Ea şi-a terminat călătoria uimitoare, din suburbiile Londrei, la faimă mondială. 

A fost a zecea victorie pentru adolescenta care a venit la Flushing Meadows ca un uragan, Viaţa nu va mai fi niciodată la fel pentru tânăra de 18 ani, care a reuşit unul dintre cele spectaculoase rezultate din istoria sportului”, au scris cei de la Daily Mail.

 

„Basmul de la New York: Adolescenta Emma Răducanu a şocat lumea cu succesul uimitor la de la US Open. Este prima femeie din Marea Britanie care câştigă un Grand Slam în ultimii 44 de ani.

Emma Răducanu a şocat lumea cu prestaţia incredibilă de la US Open, unde nu a pierdut niciun set. Adolescenta a făcut istorie, după ce acum trei luni dădea examene în oraşul Bromley”, au notat jurnaliştii de la The Mirror.

 

Emma Răducanu devine prima jucătoare din istorie care câştigă un turneu de Grand Slam, după ce a venit din calificări! Jucătoarea cu origini româneşti nu a pierdut niciun set la Flushing Meadows!

 

Afla mai multe despre: emma raducanuus open 

viewscnt
Articole similare