Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Ucraina prezintă posibilitatea ca Mircea Lucescu să renunţe la funcţia de antrenor pe care o are la Dinamo Kiev

Presa din Ucraina prezintă posibilitatea ca Mircea Lucescu să renunţe la funcţia de antrenor pe care o are la Dinamo Kiev

Fotbal

Comentarii

Echipa antrenată de român se află pe primul loc în Ucraina la 1 punct de Şahtior

În contextul în care echipa pe care o antrenează se confruntă cu mari probleme de lot datorită pandemiei de coronavirus, presa din Ucraina anunţă posibilitatea ca antrenorul român să renunţe la funcţia pe care o deţine la club. Lucescu a dezminţit o eventuală plecare a sa de la club, acuzând presa din Ucraina că inventează ştiri pentru a-i face rău.

Am alte preocupări, nu chestia asta cu plecatul. Covid-ul poate sa influenţeze orice, dar asta nu înseamnă că ma gândesc să abandonez, în niciun caz. Am un contract de îndeplinit şi sper să-l duc la capăt. Ar fi prima dată când aş părea un laş în raport cu un club. Lumea trebuie să fie mai atentă în această perioadă la ce ştiri sunt date. În niciun caz nu se pune problema să vreau să plec. Nu e un zvon, am vorbit cu cel care a dat ştirea, şi-a cerut scuze. Nu se pune problema unui abandon într-o astfel de situaţie”, a declarat Lucescu, pentru sport.ro.

10 victorii, 3 remize şi 3 înfrângeri are Mircea Lucescu în cele 16 partide în care a antrenat-o pe formaţia din Kiev. Săptămâna trecută, Dinamo Kiev e pierdut cu 3-0 derby-ul disputat în faţa fostei formaţii antrenate de român, Şahtior Doneţk. În momentul de faţă, Dinamo se află pe locul 1 în campionatul Ucrainei şi pe locul 3 în grupa de Liga Campionilor, la egalitate de puncte cu ultima clasată, ungurii de la Ferencvaros. Ambele echipe au câte 1 punct.

Posted by Andrei Badea

 

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare