Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele FRH a anunţat obiectivul naţionalei feminine la Campionatul European din Franţa: "Aşa ne-am angajat în faţa ministrului"

Preşedintele FRH a anunţat obiectivul naţionalei feminine la Campionatul European din Franţa: "Aşa ne-am angajat în faţa ministrului"

Handbal

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că obiectivul naţionalei feminine la Campionatul European din Franţa este clasarea pe unul dintre primele şaşe locuri.

"Aşa cum ne-am angajat în faţa finanţatorului nostru, Ministerul Tineretului şi Sportului, obiectivul este 1-6”, a spus Dedu Într-o conferinţă de presă.

Selecţionerul Martin Ambros consideră că perioada de pregătire următoare este foarte importantă în perspectiva participării la europene.

"Lucrăm bine, este ultimul stagiu de pregătire de dinaintea Campionatului European şi vrem să dăm tot ceea ce putem mai bine. Nu avem timp foarte mult să exersăm, următoarea săptămână este foarte importantă pentru noi. În acest moment cea mai importantă este echipa, să vedem nivelul la care suntem înaintea Campionatului European, care este obiectivul pe care ne concentrăm”, a spus Ambros.

Jucătoarea Eliza Buceschi spune că, prin dăruire, naţionala feminină a României poate compensa anumite lipsuri: "E un stagiu bine venit, multe dintre noi poate au venit după un sezon nu tocmai bun şi ne bucurăm să fim împreună la naţională. Încercăm să punem cât mai multe lucruri la punct. Ştim că sunt echipe care joacă un handbal mai bun decât noi, de ce să nu fim sinceri, dar eu sper ca prin muncă şi dăruire să compensăm aceste lipsuri pe care le avem şi să ne îndeplinim obiectivul”.

Portarul Iulia Dumanska crede că grupa României la Campionatele Europene este una accesibilă.

"Mi se pare o grupă accesibilă, avem experienţă al jocurile internaţionale şi ne dorim foarte mult să facem o figură frumoasă la Campionatul European”, a spus jucătoarea.

Gabriela Perianu se bucură de întoarcea în naţionala României şi spune că pregătirea echipei poate face diferenţa la CE: "Îmi era foarte dor de echipa naţională, mai ales că am lipsit atâţia ani. Mă bucur că sunt din nou aici şi sper să-mi ajut echipa. Nu pot spune că avem o grupă accesibilă, trebuie să fim concentrate aşa cum am făcut-o mereu, să trecem de grupe. Cred că pregătirea poate face diferenţa, poate vom face o surpriză şi cu ajutorul antrenorului. Eu cred că clasarea în primele şase e un obiectiv realizabil, trebuie să câştigăm meciurile din grupă şi apoi vom vedea".

Naţionala feminină de handbal efectuează în perioada 23-30 septembrie un stagiu de pregătire în Bucureşti, în vederea participării la Campionatul European de handbal din Franţa, care va avea loc între 30 noiembrie şi 16 decembrie.

România este în Grupa a II-a, alături de Spania, Muntenegru şi Serbia.

Afla mai multe despre: neaguobiectivfrh 

viewscnt
Articole similare