Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui Gaziantep a anunţat ce se întâmplă cu Marius Şumudică! Antrenorul are două oferte: "Acesta e scopul nostru"

Preşedintele lui Gaziantep a anunţat ce se întâmplă cu Marius Şumudică! Antrenorul are două oferte: "Acesta e scopul nostru"

Stranieri

Comentarii

Preşedintele clubului Gaziantep, Mehmet Büyükekşi, a vorbit despre antrenorul Marius Şumudică şi despre condiţiile în care românul va continua pe banca tehnică a echipei.

Preşedintele lui Gaziantep îl ţine în priză pe Marius Şumudică! Ce îşi doreşte

Conducerea lui Gaziantep e mulţumită, după ce Marius Şumudică a dus echipa pe locul patru în Turcia, la trei puncte de liderul Alanyaspor. Într-o perioadă în care antrenorul a repetat că ar putea pleca de la Gaziantep, preşedintele clubului a susţinut că totul se va decide în lunile următoare: 

”Suntem extrem de mulţumiţi. Sper că vom continua la fel. Oferim această victorie oamenilor din Gaziantep. Nu va exista altă direcţie în ceea ce priveşte antrenorul. Am spus că vom vorbi în martie sau aprilie”, a spus Mehmet Büyükekşi pentru ediţia din Turcia a celor de la fanatik.com.

”Dacă echipa noastră va avea acelaşi succes, vom purta discuţii cu antrenorul pe această temă. Scopul nostru este, în primul rând, să menţinem acelaşi succes, în lunile următoare, şi să păstrăm motivaţia la cel mai înalt nivel. Antrenorul nostru a semnat un contract de doi ani. Contractul continuă până în luna iunie a anului viitor”, a mai spus Büyükekşi

Marius Şumudică are de unde alege. Ce oferte a primit

În urmă cu câteva zile, după victoria cu Fenerbahce, Marius Şumudică a recunoscut că e dorit e dorit de un club de tradiţie din Turcia, dar s-ar putea întoarce şi în Arabia Saudită, probabil la Al Shabab: "Ei îşi doresc foarte mult, dar sunt doar discuţii. Acum e destul de greu să prelungesc, pentru că în momentul de faţă mai am două oferte, una din Turcia şi una din Arabia Saudită. Sunt două oferte incomparabile din punct de vedere material. Deocamdată nu mă grăbesc, nu vreau să îmi ia minţile. Deocamdată vreau să duc echipa asta cât mai sus şi să realizez o performanţă", a spus antrenorul lui Gaziantep pentru Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepmarius sumudica antrenor 

viewscnt
Articole similare