Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui Lyon vrea ca Ligue 1 să se termine pe teren. Când va lua federaţia o decizie

Preşedintele lui Lyon vrea ca Ligue 1 să se termine pe teren. Când va lua federaţia o decizie

Ligue 1

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, a declarat că primele două ligi din Franţa sunt “terminate” pe acest sezon, relatează L’Equipe.

“S-a terminat pentru L1 şi L2, dar şi pentru National şi pentru feminin. Aceste patru campionate sunt terminate”,  a afirmat Le Graet.

În ciuda acestei declaraţii a şefului federaţiei, preşedintele clubului Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, nu renunţă la ideea încheierii campionatului pe teren. “Cred că există o cale alternativă care constă în completarea acestui final de campionat cu o serie de play-off-uri pentru partea de sus şi pentru partea de jos, care ar putea avea loc în august, poate chiar în iulie, cu porţile închise. Nu trebuie să ne pripim. Îmi spun că poate în cadrul regulilor de ieşire din izolare propuse ar mai fi loc pentru terminarea campionatului”, a spus Aulas.

Conducerea Ligii Franceze de Fotbal se va reuni joi pentru a lua decizii după ce guvernul a anunţat că până la sfârşitul lunii iulie nu va exista nicio competiţie pe teritoriul Franţei.

Afla mai multe despre: ligue 1 

viewscnt
Articole similare