Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele UEFA a scăpat ”porumbelul”. Aleksander Ceferin a dezvăluit ce echipă ”trebuie să se califice” la EURO. ”Este mult prea importantă”

Preşedintele UEFA a scăpat ”porumbelul”. Aleksander Ceferin a dezvăluit ce echipă ”trebuie să se califice” la EURO. ”Este mult prea importantă”
Comentarii

Slovenul Aleksander Ceferin a vorbit despre turneul final al Campionatului European, ce se va disputa vara viitoare în Germania. În cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele UEFA a declarat că nu concepe ca Italia să nu se califice la EURO 2024.

”Squadra Azzurra” are viaţă grea în grupa C. Naţionala pregătită de Luciano Spaletti pe locul trei, cu 10 puncte, trei mai puţine decât Ucraina, naţională ce se află pe poziţia a doua. Cu toate acestea, Italia are cu un joc mai puţin decât adversara directă la calificare, pe care cel mai probabil îl va câştiga, pe teren propriu, cu Macedonia de Nord. Italia nu a mai participat la un Campionat Mondial din 2014, însă s-a încoronat regina Europei în 2021.

Preşedintele UEFA îşi doreşte ca Italia să fie la EURO. ”Ar fi un dezastru”

"Italia trebuie să se califice la EURO 2024. Dacă nu, ar fi un dezastru. Italia este mult prea importantă. Cred că va reuşi să câştige contra Ucrainei", a spus Ceferin, conform Gazzetta dello Sport.

De-a lungul istoriei, Italia s-a calificat de 10 ori la EURO, competiţie pe care a câştigat-o în 1968 şi 2020.

Care sunt meciurile pe care a pariat Nicolo Fagioli

”Am pariat, atât pe meciuri din campionatul intern, cât şi pe ceel internaţionale. Nu am pariat niciodată pe meciuri în care au fost implicate Juventus şi Cremonese. Obişnuiam să mizez pe meciuri ce erau în desfăşurare. Am pariat pe Torino - Milano, în octombrie 2022, Real Madrid - Internazionale Milano (2021) şi Porto - Atletico de Madrid (2022).

După septembrie 2022, am început să pariez pe orice eveniment sportiv transmis în direct la TV. În mare, mizam pe meciuri din Serie B şi Lega PRO (n.r. Liga a treia italiană)”, a spus Fagioli, pentru Corriere dello Sport.

Există viaţă pentru Fagioli şi după ”Scommesse”

În decursul acestei zile, presa din Italia a anunţat ca Juventus Torino nu va renunţa la serviciile lui Fagioli. Fostul jucător al lui Cremonese se va antrena în continuare cu ”Bătrâna Doamnă”, însă îşi va susţine echipa din tribune. De asemenea, bianconerii nu îi vor reduce salariul mijlocaşului.

Afla mai multe despre: aleksander ceferineuro 2024 

viewscnt
Articole similare