Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintelui clubului Juventus, Andrea Agnelli a intrat în carantină. Oficiali de la Real Madrid, Liverpool sau Barcelona au intrat în contact cu el în ultimele zile

Preşedintelui clubului Juventus, Andrea Agnelli a intrat în carantină. Oficiali de la Real Madrid, Liverpool sau Barcelona au intrat în contact cu el în ultimele zile

Juventus

Comentarii

Diego Rugani, fotbalistul lui Juventus a fost depistat pozitiv la testul coronavirus. Acum, Andrea Agnelli, preşedintele clubului, a intrat şi el în carantină.

Juventus este primul mare club al lumii afectat de pandemia de coronavirus. Dacă miercuri, fundaşul Diego Rugani a fost depistat pozitiv la testul coronavirus, astăzi s-a aflat că inclusiv preşedintele clubului, Andrea Agnelli a intrat în carantină.

Associated Press confirmă informaţia şi adaugă faptul că oficialul torinezilor a fost recent la o întâlnire cu alţi înalţi oficiali din fotbalul mondial, în cadrul unor reuniuni ale UEFA şi FIFA. La aceeaşi întâlnire ar fi participat şi Zhang Jindong proprietarul lui Inter. Alţi oficiali de la Barcelona, Liverpool, City, United, Real Madrid, Sevilla, Tottenham sau Valencia, precum şi oficiali ai Federaţiei Spaniole, Germane şi Engleze au participat la aceeaşi reuniune.

Gabbiadini, al doilea fotbalist din Serie A depistat pozitiv la COVID-19

Manolo Gabbiadini (28 de ani), fotbalistul Sampdoriei, a fost testat pozitiv cu Coronavirus. Clubul genovez a anunţat oficial, iar atacantul e al doilea fotbalist din Serie A al cărui test redă un rezultat pozitiv pentru COVID-19.

Manolo Gabbiadini este al doilea fotbalist din Serie A testat pozitiv cu Coronavirus! Miercuri, târziu în noapte, Juventus a dat un comunicat oficial în care anunţa că fotbalistul Daniele Rugani (25 de ani) a fost testat pozitiv cu COVID-19. "Bătrâna Doamnă" şi-a băgat toţi jucătorii în autoizolare, după aflarea veştii că Rugani are Coronavirus.

Fundaşul a participat la antrenamentul de miercuri dimineaţa şi a fost pe banca de rezerve la ultimul meci jucat de Juventus, pe teren propriu cu Inter (2-0).
 

Afla mai multe despre: andrea agnelli 

viewscnt
Articole similare