Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune pe Camp Nou! Leo Messi a făcut lista de transferuri! Spaniolii au aflat care sunt adevăratele ţinte ale Barcelonei

Presiune pe Camp Nou! Leo Messi a făcut lista de transferuri! Spaniolii au aflat care sunt adevăratele ţinte ale Barcelonei

Lionel Messi

Comentarii

Influenţa lui Leo Messi este uriaşă la FC Barcelona, iar spaniolii profită din plin pentru a alimenta speculaţiile.

Diario Gol scrie că Messi a întocmit personal o lista de achiziţii pe care ar fi transmis-o conducerii clubului. Argentinianul ştie că are o clauză care-i permite să plece la finalul stagiunii de la Barcelona şi pune astfel presiune pe conducerea clubului. Totul, scrie sursa citată, pentru binele clubului.

Neymar, în capul listei de achiziţii a lui Messi

Conform sursei citate, brazilianul Neymar Jr este marea ţintă a Barcelonei, la indicaţiile lui Lionel Messi. De fapt, brazilianul ar fi singurul nume uriaş pe care argentinianul l-a trecut pe acea presupusă listă, mai scrie Diario Gol.

"El 10" consideră că Barcelona trebuie să facă orice pentru a-l aduce înapoi pe Neymar, un transfer pe care îl vede prioritar.

Messi nu vrea ca Barca să renunţe la Suarez, astfel că posibila sosire a lui Luataro Martinez pare să nu fie pe placul super starului argentinian.  Mai mult, Messi vine şi cu o soluţie, scrie Diario Gol: Griezmann şi / sau Dembele sau schimb pentru transferul super starului brazilian.

De asemenea, Leo ar vrea la Barcelona un nou fundaş dreapta în locul lui Semedo, în condiţiile în care Sergio Roberto este doar o improvizaţie în acea zonă. 

Afla mai multe despre: messineymar 

viewscnt
Articole similare