Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prestaţie slabă din partea lui Ianis Hagi pentru Rangers. Ce note a primit internaţionalul român după ultimul meci din Scoţia

Prestaţie slabă din partea lui Ianis Hagi pentru Rangers. Ce note a primit internaţionalul român după ultimul meci din Scoţia
Comentarii

Ianis Hagi nu a mai evoluat la fel de bine şi în partida cu Hamilton, la fel ca în meciul din etapa trecută împotriva celor de la St. Johnstone, în care numărul 7 al lui Rangers a marcat singurul gol al partidei, care a adus victoria echipei sale.

Prestaţie slabă din partea lui Ianis Hagi pentru Rangers

Rangers a făcut egal cu ultima clasată din campionatul scoţian, Hamilton, scor 1-1. În partida din etapa cu numărul 28. Ianis Hagi nu a mai avut o prestaţie la fel de bună ca în meciul cu St. Johnstone îpotriva echipei de pe locul 12, iar la finalul meciului internaţionalul român a primit note foarte mici.

În minutul 79 al partidei Steven Gerrard l-a scos pe Ianis din teren (n.r. la scor 0-0) şi în urma prestaţiei slabe, Hagi nu a avut parte de laude, ba chiar a primit note mici la finalul meciului. Rangers a reuşit să marcheze, dar în ultimul minut al partidei, Hamilton a egalat-o pe ocupanta primului loc.

Vezi ce note a primit internaţionalul român de la scoţieni

Din partea publicaţiei Glasgow Times, Ianis Hagi a primit doar nota 5 şi au menţionat faptul că românul a avut o prestaţie modestă.

"Nu a reuşit să construiască de pe urma golului marcat etapa trecută. O zi tăcută pentru atacant, nu a avut impact", au scris cei de la Glasgow Times.

Potrivit celor de la BBC Sport, aceştia i-au oferit nota 4,43 lui Hagi, însă calificativul este dat în funcţie de voturile oamenilor.

Totuşi, se pare că cei de şa SofaScore, au fost mai indulgenţi cu internaţionalul român şi i-au dat nota 6.7. 

Rangers este pe primul loc şi are 76 de puncte în cele 28 de etape ale Scottish Premiership.

 

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare