Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prezenţă de gală în tribune la meciul Lazio - Bayern Munchen. Cu cine a urmărit partida Ştefan Radu

Prezenţă de gală în tribune la meciul Lazio - Bayern Munchen. Cu cine a urmărit partida Ştefan Radu
Comentarii

Lazio - Bayern Munchen a fost unul dintre cele mai tari dueluri din optimile de finală ale Ligii Campionilor. În manşa tur, la Roma, bavarezii s-au impus fără probleme cu scorul de 4-1.

Lewandowski '2, Musiala '24, Sane '42 şi Acerbi '47 (autogol) au marcat pentru Bayern Munchen, în timp ce Correa a reuşit golul de onoare pentru Lazio.

De altfel, de la echipa din Serie A a lipsit Ştefan Radu, care se recuperează după operaţia la care a fost supus. Fundaşul a urmărit partida din tribune alături de fostul selecţioner al României, Cosmin Contra, care acum este observator din partea UEFA la meciurile din cupele europene.

Ştefan Radu a fost operat

Ştefan Radu (34 de ani), fundaşul lui Lazio, a fost supus, săptămâna trecută, unei operaţii de hernie inghinală.

"Fotbalistul Stefan Radu a fost operat pentru hernie inghinală. Intervenţia, efectuată de profesorul Paolo Barillari şi echipa sa, a decurs perfect", a precizat clubul într-un comunicat.

Potrivit „Il Tempo”, recuperarea jucătorului s-ar putea face destul de repede. După ce a ratat partidele cu Sampdoria şi cu Bayern Munchen, Ştefan Radu va lipsi şi de la meciul cu Bologna (Serie A).

El ar putea reveni pe teren la începutul lunii martie, când Lazio le întâlneşte în campionat pe Torino (2 martie) şi pe Juventus (6 martie).

Afla mai multe despre: stefan radu 

viewscnt
Articole similare