Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primă colosală pentru titlu! Dan Şucu a anunţat ce sumă de bani vor primi jucătorii Rapidului, dacă vor deveni campioni

Primă colosală pentru titlu! Dan Şucu a anunţat ce sumă de bani vor primi jucătorii Rapidului, dacă vor deveni campioni

Rapid

Comentarii

Rapid s-a încurcat în prima etapă a play-off-ului, pe teren propriu, împotriva campioanei sezonului trecut, Farul Constanţa, scor 1-2.

Rapidiştii au avut parte de un meci dificil în prima etapă a play-off-ului. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a cedat în faţa Farului Constanţa, cu scorul de 2-1. Louis Munteanu a fost eroul constănţenilor la partida de debut în play-off.

Lupta nu s-a încheiat, însă, pentru echipa antrenată de Bergodi. Diferenţa dintre Rapid şi FCSB este de şapte puncte, cu nouă etape rămase de disputat în acest play-off. Dan Şucu a anunţat ce prime vor încasa jucătorii şi în funcţie de ce criterii va creşte suma primită de fotbaliştii Rapidului, la finalul acestui sezon.

Dan Şucu: "Vor fi doar prime de obiectiv, aşa cum este normal"

"Am stabilit noul sistem de premiere pentru Rapid în această fază a competiţiei. Bineînţeles, mă refer la play-off. Colegii mei, Victor şi preşedintele Nico, au discutat cu băieţii şi au căzut de acord să nu mai fie recompensate punctele.

Da, să nu mai mergem cu prime per meci. Vor fi doar prime de obiectiv, aşa cum este normal în această fază. Pot să vă anunţ că pentru calificarea în cupele europene, tot staff-ul împreună cu fotbaliştii vor împărţi suma netă de 300.000 de euro.

Iar dacă vom câştiga titlul, prima de campionat va fi de 500.000 de euro. Net, bineînţeles. Dacă vom lua titlul, ne vom gândi în funcţie şi de partide, în funcţie şi de spectatorii care vor veni, cum se vor umple stadioanele, dacă putem să mai suplimentăm această sumă de 500.000 de euro.", a anunţat Dan Şucu, la Fanatik.

Rapid o înfruntă pe Universitatea Craiova în etapa a 2-a din play-off-ul din Superliga. Meciul care se va disputa pe Stadionul Ion Oblemenco va avea loc după revenirea jucătorilor de la loturile naţionale, la finalul lunii martie.

Afla mai multe despre: rapiddan sucusuperligaplayofffcsb 

viewscnt
Articole similare