Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima condiţie a antrenorului dorit cu ardoare de Rotaru la Craiova: ”Exclus!”

Prima condiţie a antrenorului dorit cu ardoare de Rotaru la Craiova: ”Exclus!”
Comentarii

Mihai Rotaru este în căutarea unui nou antrenor pentru Universitatea Craiova, după mandatul bulgarului Ivaylo Petev la conducerea pe banca tehnică.

Constantin Gâlcă este unul dintre numele vehiculate pentru a fi înlocuitorul lui Ivaylo Petev la conducerea tehnică a Universităţii Craiova.

Fostul component al ”Generaţiei de Aur” a antrenat o singură echipă din România, pe FCSB, alături de care a reuşit să ia tripla internă: campionat, Cupă, Cupa Ligii.

Nu ar spune nu unei oferte de la Universitatea Craiova: ”Aş fi dispus să mă întâlnesc şi să vorbim”

Iar acum, potrivit ultimelor zvonuri, ar fi dorit de Mihai Rotaru în Bănie. Gâlcă a reacţionat şi a dezvăluit că ar fi tentat să revină în fotbalul românesc

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a precizat că încă nu a avut vreo discuţie în acest sens cu patronul Craiovei, dar nu exclude varianta ca el să fie noul antrenor al trupei din Bănie.

”Deocamdată nu am fost căutat, dar aş fi dispus să mă întâlnesc şi să vorbim. Am spus-o şi în alţi ani că mi-aş dori să revin în fotbalul românesc.

E complicat, e o situaţie complicată, dar în fotbal se poate întâmpla orice. Să fim realişti, principala favorită la titlu este FCSB, având în vedere şi punctele pe care le au în avans şi cum arată FCSB în momentul de faţă.

Eu pot să ascult, e normal ca patronul să aibă nişte informaţii despre echipe, dar să-şi impună un jucător... este exclus!”, a declarat Gâlcă, conform Sport.

Constantin Gâlcă a antrenat ultima dată în Polonia, la Radomiak Radom, în perioada 16 aprilie - 27 noiembrie 2023. În 22 de meciuri, a reuşit opt victorii, cinci remize şi nouă eşecuri.

Afla mai multe despre: craiovaconstantin galcamihai rotarusuperliga 

viewscnt
Articole similare