Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima lovitură pe care Cortacero o reuşeşte pe piaţa transferurilor. Aduce la Dinamo un fotbalist din naţionala României

Prima lovitură pe care Cortacero o reuşeşte pe piaţa transferurilor. Aduce la Dinamo un fotbalist din naţionala României

Superliga

Comentarii

Dinamo ar putea bifa prima lovitură pe piaţa transferurilor, după ce clubul a fost preluat de spaniolul Pablo Cortacero. Paul Anton, jucător chemat constant la naţionala României, este liber de contract.

Suporterii lui Dinamo aşteaptă acum mişcările de pe piaţa transferurilor după ce clubul a fost preluat de spaniolul Pablo Cortacero. Echipa are nevoie de întăriri, după un sezon dezastruos, în care a fost aproape de retrogradare şi unul dintre transferuri ar putea fi cel al lui Paul Anton. 

Paul Anton, prima lovitură reuşită de Dinamo pe piaţa transferurilor?

Mijlocaşul de 29 de ani a mai jucat la Dinamo din septembrie 2015 - până în ianuarie 2018, cu o întrerupere în sezonul 2016-2017, când a fost împrumutat la Getafe. Anton a fost în acea perioadă unul dintre cei mai buni mijlocaşi la închidere din România şi a fost tot mai des chemat şi la echipa naţională.
În ianuarie 2018, Dinamo l-a vândut la Anji, contra sumei de 400.000 de euro şi ulterior s-a transferat la Samara. Acum, Paul Anton a devenit liber de contract şi ar putea fi pentru Dinamo prima lovitură pe piaţa transferurilor, din era Pablo Cortacero. 
De altfel, într-un interviu pentru gsp.ro, Paul Anton a recunoscut că ia în calcul şi un transfer la Dinamo: ”Să mă întorc la Dinamo este visul fanilor, dar şi al meu. Am câteva oferte pe care le cântăresc, nu ştiu care e situaţia clubului acum. În viitor, mă voi întoarce! Având în vedere situaţia mondială, plus pandemia, n-aş mai vrea să stau departe de familie, e foarte greu fără ai mei, aşa că va trebui să analizez atent orice oportunitate”, a spus Paul Anton.

Cosmin Contra, principalul argument pentru transferul lui Paul Anton la Dinamo

Totul ţine însă de antrenorul pe care Pablo Cortacero îl va aduce la Dinamo. Cosmin Contra este unul dintre preferaţii lui şi, dacă îşi dă acordul, să şanse foarte mari ca Paul Anton să se transfere şi el la Dinamo. Cei doi au o relaţie extraordinar de strânsă, rezultată din colaborările pe care le-au avut.
Cosmin Contra l-a avut pe Anton elev la Dinamo, dar şi la echipa naţională, unde era unul dintre favoriţii săi. Acum, cei doi ar putea colabora din nou la Dinamo, dacă fostul selecţioner îşi dă acordul să revină în Ştefan cel Mare. 
Paul Anton ar putea fi astfel prima lovitură pe care Cortacero o reuşeşte la Dinamo.

Afla mai multe despre: paul anton 

viewscnt
Articole similare