Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima lovitură pe care UTA o poate da pe piaţa transferurilor, dacă promovează. Negocieri cu un fotbalist care a jucat la FCSB în acest sezon

Prima lovitură pe care UTA o poate da pe piaţa transferurilor, dacă promovează. Negocieri cu un fotbalist care a jucat la FCSB în acest sezon

Liga 2

Comentarii

UTA ar putea reuşi prima lovitură pe piaţa transferurilor dacă va promova în Liga 1. Arădeanii îl au pe lista de transferuri pe Ioan Hora, care este liber de contract după ce s-a despărţit de Gaz Metan. În prima parte a sezonului, Hora a jucat pentru FCSB.

UTA are nevoie de transferuri în cazul în care va reuşi să promoveze în Liga 1. În acest moment, arădenii sunt favoriţi chiar şi după înjumătăţirea punctelor, cu un avans de cinci puncte faţă de locul secund. Şefii celor de la UTA îşi fac deja planuri pentru situaţia în care ar promova şi au întocmit o listă de transferuri adaptată la posibilităţile financiare ale clubului. Primul pe listă ar fi Ioan Hora, fost atacant la FCSB, scrie specialarad.ro.

Ioan Hora, prima lovitură reuşită de UTA pe piaţa transferurilor? Arădenii l-au vrut şi în iarnă

UTA a vrut să-l transfere pe Ioan Hora şi în iarnă, când atacantul de 31 de ani s-a despărţit de FCSB. Însă Hora le-a transmis atunci arădenilor că ar prefera să-şi continue cariera în Liga 1. Ulterior, a semnat cu Gaz Metan. Acum, dacă UTA va promova, sunt şanse mari ca Ioan Hora să accepte propunerea de transfer. Mai ales că UTA a fost primul club din cariera de fotbalist profesionist. Ioan Hora a mai jucat pentru UTA din 2005 până în 2008, când a fost vândut la Gloria Bistriţa pentru 250.000 de euro.

Hora, prima lovitură dată de UTA pe piaţa transferurilor? A fost golgheterul Ligii 1

Cel mai bun sezon pentru Ioan Hora a fost 2015-2016, când juca la Pandurii. Atunci, Edi Iordănescu l-a reprofilat din jucător de bandă în atacant şi această decizie i-a scos în evidenţă calităţile de marcator. Ioan Hora a ieşit golgheter la finalul acelui sezon, cu 19 reuşite.

Evoluţiile din acel sezon i-au adus transferul la Konyaspor, care a plătit 550.000 de euro. Interesant este că şi FCSB a încercat să-l transfere atunci, dar Ioan Hora a preferat să meargă în campionatul Turciei. La Konyaspor, Hora a marcat trei goluri în 27 de meciuri.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: ioan hora 

viewscnt
Articole similare