Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima mare bătaie de cap pe care o are Andronache pentru meciul cu Guimaraes. Duckadam: ”Este o pierdere”

Prima mare bătaie de cap pe care o are Andronache pentru meciul cu Guimaraes. Duckadam: ”Este o pierdere”

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League, unde o va întâlnit pe Vitoria Guimaraes, însă Vergil Andronache are o nouă bataie de cap. Iulian Cristea a primit galben în returul cu Mlada şi va fi suspendat pentru primul meci cu portughezii.

FCSB are mari probleme în acest sezon, dar a reuşit să se califice în play-off-ul Europa League, după ce a trecut cu 1-0 la general de Mlada. În următorul tur o va întâlni pe Vitoria Guimaraes, meci în care Vergil Andronache trebuie să găsească o variantă inspirată pentru postul de fundaş central.

Iulian Cristea a fost avertizat şi în returul cu Mlada şi va fi suspendat pentru primul meci cu Vitoria Guimaraes. Helmuth Duckadam spune că este o pierdere foarte mare, mai ales că FCSB are probleme pe acel post. Cel mai probabil, alături de Planic va juca Andrei Marc, jucător venit de la Concordia Chiajna:

”Probabil că Marc va evolua acolo. Este o pierdere. Cristea a făcut o partidă foarte bună, dar de aceea a fost adus şi Marc, să ajute echipa”, a declarat Duckadam pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: duckadam 

viewscnt
Articole similare