Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima mare lovitură pentru Cosmin Contra. Un fotbalist dintr-un campionat de TOP din Europa semnează cu echipa antrenorului român

Prima mare lovitură pentru Cosmin Contra. Un fotbalist dintr-un campionat de TOP din Europa semnează cu echipa antrenorului romângalerie foto
Comentarii

Clubul spaniol Sevilla negociază transferul internaţionalului marocan Oussama Idrissi la echipa saudită Damac FC, antrenată de românul Cosmin Contra, au anunţat surse din anturajul andaluzilor.

Fotbalistul marocan născut în Olanda, în vârstă de 27 de ani, a ajuns deja la o înţelegere cu Damac FC în privinţa unui contract pe cinci ani, pe care îşi va pune semnătura după ce cluburile se vor pune la rândul lor de acord în privinţa transferului.

Sevilla FC vrea să obţină o sumă apropiată de şase milioane de euro în schimbul lui Idrissi, jucător pentru care a plătit mai mult de 12 milioane de euro în vara anului 2020, când l-a achiziţionat de la echipa olandeză AZ Alkmaar.

Oussama Idrissi este legat prin contract de Sevilla până în iunie 2025, însă nu a reuşit să se impună la gruparea andaluză, care l-a împrumutat la Ajax Amsterdam (2020/2021), Cadiz (2021/2022) şi Feyenoord Rotterdam, formaţie cu care marocanul a cucerit în sezonul trecut titlul de campion al Olandei.

Afla mai multe despre: sevillacosmin contra 

viewscnt
Articole similare