Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima plecare a iernii de la U Craiova! Reghe l-a trecut pe lista neagră şi a "rupt" contractul | OFICIAL

Prima plecare a iernii de la U Craiova! Reghe l-a trecut pe lista neagră şi a "rupt" contractul | OFICIAL
Comentarii

Mihai Roman (29 de ani) s-a despărţit de U Craiova. Clubul din Bănie a anunţat, joi, printr-un comunicat oficial, plecarea atacantului.

Prima plecare a iernii de la U Craiova! Mihai Roman s-a despărţit de clubul din Bănie | OFICIAL

Laurenţiu Reghecampf şi-a întocmit o listă de plecări la U Craiova, iar Mihai Roman era unul dintre numele de pe această listă. Joi, U Craiova a anunţat oficial plecarea atacantului din Bănie, printr-un comunicat oficial. Roman a jucat foarte puţin la U Craiova în acest sezon, iar atacantul care a avut probleme la inimă în trecutul nu foarte îndepărtat a rămas acum liber de contract.

"Clubul Universitatea Craiova şi atacantul Mihai Roman au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi mulţumim lui Mihai pentru modul în care a apărat culorile Ştiinţei şi îi dorim mult succes în continuare!", se arată într-un anunţ oficial al celor de la U Craiova.

  • 32 de minute a strâns Mihai Roman în acest sezon la U Craiova, într-un meci din Cupa României, cu Minaur Baia Mare (4-0)

Mihai Roman a fost transferat de U Craiova de la NEC Nijmegen în 2017, în schimbul a 125.000 de euro, dar nu a reuşit să se impună. Oltenii l-au trimis la ACS Poli sau FC Botoşani sub formă de împrumut. Atacantul a strâns 41 de meciuri, patru goluri şi patru pase de gol în tricoul alb-albaştrilor.

Afla mai multe despre: mihai romanu craiovaoficialdespartire 

viewscnt
Articole similare