Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Barcelonei despre o posibilă revenire a lui Neymar. Unul dintre şefii clubului a vorbit deschis despre subiect

Prima reacţie a Barcelonei despre o posibilă revenire a lui Neymar. Unul dintre şefii clubului a vorbit deschis despre subiect

PSG

Comentarii

Jordi Cardoner, vicepreşedintele Barcelonei, susţine că în cadrul clubului n-a existat până acum nicio discuţie despre o eventuală revenire a lui Neymar. Presa din Occident a scris că starul lui PSG s-a autopropus la FC Barcelona.

Situaţia pe care Neymar o are la PSG este în continuare un subiect de mare interes pentru presa din Occident. Zilele trecute a apărut zvonul că atacantul brazilian s-ar fi autopropus la FC Barcelona, club de la care a plecat la PSG în schimbul a 220 de milioane de euro.

Pe baza acestui zvon, cei de la Sport.es au mers mai departe şi susţin că Neymar ar fi ajuns la o înţelegere cu patronul lui PSG, care i-a promis că-l va lăsa să plece dacă vreun club va achita suma pe care campioana a plătit-o pentru el, 220 de milioane de euro.

Însă, Jordi Cardoner, vicepreşedintele lui FC Barcelona spune că nu s-a discutat în niciun moment despre revenirea lui Neymar şi zvonurile sunt false:



”Conducerea Barcelonei nu a luat în considerare posibilitatea readucerii lui Neymar. Acum nu pot să vă dau un răspuns, deoarece nimeni nu a discutat despre aşa ceva [...] În orice caz, dacă am vrea să-l aducem înapoi, atunci conducerea ar discuta despre asta într-o şedinţă, dar până acum n-a fost cazul”, a declarat Jordi Cardoner pentru SER Catalunya, citat de Sport.es.

Afla mai multe despre: neymarfc barcelonapsgjordi cardoner 

viewscnt
Articole similare