Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Bale după meciul fenomenal cu Liverpool: ”Am fost dezamăgit că n-am fost titular!” Ce spune despre super golul pe care l-a marcat

Prima reacţie a lui Bale după meciul fenomenal cu Liverpool: ”Am fost dezamăgit că n-am fost titular!” Ce spune despre super golul pe care l-a marcat
Comentarii

Gareth Bale spune că a fost dezamăgit când Zidane a anunţat echipa de start cu Liverpool, dar se bucură că a intrat şi a fost decisiv. Real Madrid a câştigat pentru a treia oară la rând Liga Campionilor, după ce s-a impus cu 3-1 în faţa lui Liverpool.

Gareth Bale a început pe bancă finala cu Liverpool, deşi în ultima perioadă a arătat o formă excelentă. Galezul a intrat însă în minutul 62, la scorul de 1-1 şi s-a văzut imediat. Peste numai două minute, a făcut 2-1 cu un gol extrem de spectaculos, din ”foarfecă” şi tot el a stabilit scorul final, după o nouă gafă a lui Karius.

Bale spune că a fost dezamăgit când Zidane l-a anunţat că nu este titular, dar asta l-a ambiţionat foarte mult: ”Este un sport de echipă, am fost foarte dezamăgit că n-am fost titular, am simţit că merit. Cel mai bun lucru pe care-l puteam face este să intru şi să fie cu impact. Şi am făcut-o. Da, ar trebui să fie cel mai frumos gol pe care l-am marcat. Sunt doar fericit că am câştigat. Când am intrat, mi-am pus amprenta”, a declarat Gareth Bale.

Starul galez este primul jucător care începe ca rezervă o finală de Liga Campionilor şi care reuşeşte două goluri după ce este introdus pe teren. Bale a fost ales omul finalei cu Liverpool.

Afla mai multe despre: gareth baleliverpoolreal madridliga campionilor 

viewscnt
Articole similare