Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Boloni după meciul spectaculos cu Marseille: "Asta contează mai puţin, fotbalul se joacă 90 de minute"

Prima reacţie a lui Boloni după meciul spectaculos cu Marseille: "Asta contează mai puţin, fotbalul se joacă 90 de minute"

Ligue 1

Comentarii

Echipa franceză FC Metz, antrenată de tehnicianul român Laszlo Bölöni, a încheiat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 2-2, cu Olympique Marseille, în primul meci al etapei a doua din Ligue 1.

"Marseille este Marseille, cu mulţi jucători buni, eficienţi. O bestie rănită de greci (n.r. - referire la eliminarea din Liga Campionilor în faţa celor de la Panathinaikos). Au avut ocazii, au lovit bara de trei ori. Noi ne-am crescut nivelul în raport cu meciul cu Rennes.

Dorinţa şi starea de spirit ne-au permis să câştigăm un punct. Dar totuşi a existat frustrare că am fost egalaţi. Agresivitatea, îndrăzneala dau o altă atitudine. Dacă e să fiu realist şi drăguţ, pot să spun că Marseille a dominat. Dar contează mai puţin, fotbalul se joacă 90 de minute şi poate exista un sentiment de amărăciune că am fost egalaţi pe final", a spus Boloni.

Olympique a deschis scorul pe stadionul Saint-Symphorien, printr-un jucător de 18 ani, Emran Soglo, care a devenit al doilea cel mai tânăr marcator al lui OM în Ligue 1.

Metz a reacţionat, însă, fără să înscrie, iar în minutul 59 a rămas în zece jucători, după eliminarea lui Aboubacar Lo.

Bölöni a regândit totul şi echipa sa a reuşit să egaleze în minutul 65, prin Cheikh Sabaly. Chiar dacă juca în inferioritate numerică, tot Metz a marcat în minutul 71, prin Georges Mikautadze, şi a preluat conducerea pe tabelă. Golul egalizator al oaspeţilor a venit în minutul 81, de la Vitinha, şi partida s-a încheiat 2-2.

Afla mai multe despre: marseille 

viewscnt
Articole similare