Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă după ce a promovat în prima ligă din Danemarca. "Este o mare victorie pentru noi"

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă după ce a promovat în prima ligă din Danemarca. "Este o mare victorie pentru noi"

Fotbal

Comentarii

Vejle, formaţie pregătită de antrenorul român Costel Gâlcă, s-a impus, marţi, pe teren propriu, împotriva celor de la Nykobing, scor 1-0, şi şi-a câştigat matematic promovarea în prima ligă daneză.

Costel Gâlcă a reuşit să o readucă pe Vejle în prima ligă din Danemarca, după doar un singur sezon în eşalonul secund. Tehnicianul român a ajuns în Danemarca sezonul trecut, atunci când Vejle evolua în prima ligă, însă mai avea nevoie doar de o minune pentru a se salva de la retrogradare. Această minune nu a venit, iar fostul internaţional român a rămas la Vejle pentru a-i ajuta să promoveze. Ceea ce s-a şi întâmplat, marţi, când Vejle a câştigat meciul cu Nykobing, scor 1-0.

Costel Gâlcă este foarte bucuros pentru reuşita echipei sale şi are ca obiectiv câştigarea şi ultimelor două partide de campionat rămase de disputat. Două meciuri care pot fi ultimele pentru antrenorul român. Contractul său expiră la 31 iulie, iar o decizie va fi luată în zilele următoare.

"Este o mare victorie pentru noi. Era de aşteptat să fie un meci închis. Erau multe mize în joc, dar ne-am atins obiectivul şi asta este cel mai important. Este posibil să schimb echipa pentru ultimele două meciuri, dar mentalitatea noastră este să câştigăm, iar acest lucru nu se schimbă dacă am promovat. Nu prea am ce să spun despre situaţia mea la club. Momentan, sărbătoresc promovarea echipei", a declarat Gâlcă, la finalul partidei cu Nykobing.

Pentru Vejle va fi al patrulea sezon în Superligaen din ultimii 15 ani, iar antrenorul român poate rămâne pentru a ajuta să se menţină pentru prima dată pe prima scenă a fotbalului din Danemarca.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare