Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după eliminarea din UCL. Niciun cuvânt despre Sarri şi mesaj direct către conducere: "Să luăm cele mai bune decizii!"

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după eliminarea din UCL. Niciun cuvânt despre Sarri şi mesaj direct către conducere: "Să luăm cele mai bune decizii!"
Comentarii

Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe reţelele de socializare, la finalul unui sezon în care Juve a cucerit titlul în Serie A, dar a fost eliminată prematur din UCL. Ca urmare, antrenorul Maurizio Sarri a fost destituit.

"Sezonul 2019-2020 s-a terminat pentru noi, ceva mai târziu decât de obiecei, dar mai devreme decât ne aşteptam. Acum e timpul pentru a reflecta şi analiza, atât momentele bune, cât şi momentele proaste.

Un club atât de mare precum Juventus trebuie să gândească mereu ca unul dintre cluburile mari ale lumii, în aşa fel încât să ne putem considera unul dintre cele mai mari cluburi din lume.

Suntem mandri de faptul că am câştigat titlul în Serie A, într-un an atât de dificil. Personal, să marchez 37 de goluri pentru Juventus şi 11 pentru naţionala Portugaliei este ceva care mă face să privesc spre viitor cu mare ambiţie, dar şi cu dorinţa de a fi mai bun, de la an la an. Dar fanii vor mai mult de la noi! Aşteaptă mai mult de la noi. Iar noi, trebuie să oferim şi trebuie să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor lor.

Sper ca această scurtă vacanţă să ne facă pe toţi să luăm cele mai bune decizii pentru viitor şi să revenim mai puternici şi mai dedicaţi decât am fost vreodată.

Ne vedem curând!"

Un mesaj pe care presa italiană l-a luat imediat la puricat şi a observat că super starul portughez nu a avut niciun cuvânt de despărţire pentru Maurizio Sarri, tehnician demis de la cârma grupării piemonteze. 

Cristiano Ronaldo, fotbalistul cu cele mai multe goluri într-un sezon in toată istoria lui Juve!

Prin reuşitele din partida cu Lyon, Cristiano Ronaldo deţine un nou record incredibil: a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri marcate într-un sezon în toată istoria clubului Juventus Torino!

Niciun alt jucător de la Juve nu a marcat atât de multe goluri într-un singur sezon. Ronaldo l-a depăsit pe Ferenc Hizrez care deţinea acest record de 95 de ani!

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare