Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Darren Cahill după ce Simona Halep s-a logodit: ”Acum cred că sunt multe inimi frânte” :)

Prima reacţie a lui Darren Cahill după ce Simona Halep s-a logodit: ”Acum cred că sunt multe inimi frânte” :)

Tenis

Comentarii

Darren Cahill a oferit o primă reacţie după ce Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc. Antrenorul Simonei Halep a declarat amuzat că speră să primească o invitaţie la nuntă.

Daren Cahill se află de aproximativ 3 săptămâni în România, unde o ajută pe Simona Halep să-şi reintre în ritm după accidentarea pe care a suferit-o la turneul de la Roma. În acest timp, antrenorul australian a trăit şi un moment foarte important pentru Simona Halep.

Cea mai bună jucătoare de tenis din România a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, omul de afaceri Toni Iuruc. Într-o primă reacţie, Darren Cahill a spus amuzat că speră să fie invitat la nuntă.

Reacţia lui Darren Cahill după ce Simona Halep s-a logodit: ”I-am zis lui Toni că este cel mai norocos bărbat din lume”

Antrenorul în vârstă de 55 de ani le-a transmis felicitări Simonei Halep şi lui Toni Iuruc. Cahill spune că a avut şi un dialog cu Toni Iuruc, în care i-a transmis că este foarte norocos să aibă alături un om precum Simona Halep.

În acelaşi timp, Darren Cahill s-a amuzat şi i-a transmis Simonei că vrea o invitaţie la nunta lor:

”Sunt invitat la nuntă? Trebuie să verific dacă sunt invitat. I-am spus lui Toni că este cel mai norocos bărbat din lume şi acum cred că sunt multe inimi frânte, fiindcă Simona s-a logodit. Aşa că trebuie să ţin degetele încrucişate, că primesc şi eu o invitaţie la nuntă. Sper să vină”, a fost reacţia lui Darren Cahill.

Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep

Potrivit ziare.com, în tradiţia machedonilor, naşii de cununie vor fi naşii mirelui. Aşadar, naşii lui Toni Iuruc vor fi cei care vor îndeplini rolul de părinţi spirituali. Nu este însă exclus ca Simona Halep şi Toni Iuruc să aibă mai multe perechi de naşi.  Una dintre aceste perechi ar putea fi formată din fratele Simonei, Nicolae şi soţia acestuia.

Cu siguranţă, nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va fi unul dintre cele mai importante evenimente mondene din ultimul deceniu. Cu toate acestea, darul de nuntă ar putea fi accesibil pentru orice invitat de rând:

”Rudele de gradul doi vor da între 300 şi 500 de euro, iar neamurile de gradul 1 ale Simonei vor da peste 500 de euro. La noi, la machedoni, nu este importantă valoarea darului, este importantă prezenţa la un eveniment special din viaţa fiecărui om”, a declarat o sursă pentru ziare.com.

Afla mai multe despre: darren cahill 

viewscnt
Articole similare