Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Djokovic după ce a scris istorie la Roland Garros: ”Nu este o coincidenţă că am câştigat cel de-al 23-lea titlu la Paris”

Prima reacţie a lui Djokovic după ce a scris istorie la Roland Garros: ”Nu este o coincidenţă că am câştigat cel de-al 23-lea titlu la Paris”

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic (36 de ani) s-a impus la Roland Garros şi a ajuns la 23 de turnee de Grand Slam în carieră, un record.

Novak Djokovic a avut o seară specială, după ce a devenit primul jucător de tenis din lume care a câştigat 23 de trofee de Grand Slam în carieră.

Sportivul în vârstă de 36 de ani l-a învins în finala de la Roland Garros pe norvegianul Casper Ruud, locul 4 ATP, în trei ore şi 13 minute, scor 7-6 (1), 6-3, 7-5.

Prima reacţie a lui Djokovic după ce a scris istorie la Roland Garros

La finalul meciului în care a scris istorie, jucătorul sârb a afirmat, la Paris, că turneul de la Roland Garros din acest an a fost cel mai dificil de câştigat din întreaga lui carieră.

”Vă mulţumesc pentru atmosfera specială, minunată. Evident, sunt foarte fericit să împărtăşesc acest moment cu totul special cu voi şi în această etapă cu totul specială din viaţa mea.

Nu întâmplător am câştigat al 23-lea meu titlu de Mare Slam aici, la Paris. Acest turneu a fost cel mai greu de câştigat din cariera mea.

Cu multe emoţii, lucruri pe teren, dar şi afară. Sunt foarte, foarte mândru şi foarte fericit să fiu aici, pe acest teren foarte special.

Vă mulţumesc din nou pentru prezenţa, sprijinul, energia voastră pe tot parcursul turneului.

A fost important să câştigi împotriva cuiva care are mari valori umane şi acesta este cazul tău, Casper, aşa că meriţi un mare respect. Scuze pentru rezultatul de azi.

Nu este cel mai bun mod de a încheia, dar ai fost unul dintre cei mai consecvenţi jucători din turneu din ultimii ani. Îţi doresc tot binele şi să câştigi împotriva tuturor... În afară de mine!”, a declarat Djokovic.

Odată cu acest succes, Novak Djokovic l-a devansat în acest top select pe spaniolul Rafael Nadal.

Celălalt mare jucător de tenis din generaţia celor doi, Roger Federer, a rămas la 20 de titluri de Grand Slam.

Afla mai multe despre: tenisnovak djokovicroland garros 

viewscnt
Articole similare