Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti rele pentru De Bruyne. Cât va lipsi ”magicianul” lui Manchester City după accidentarea din finala Champions League

Veşti rele pentru De Bruyne. Cât va lipsi ”magicianul” lui Manchester City după accidentarea din finala Champions League

Manchester City

Comentarii

Kevin De Bruyne (31 de ani) a fost ghinionistul celor de la Manchester City în finala Champions League cu Inter Milano, după ce a ieşit accidentat în prima repriză. Iar acum au venit primele veşti despre perioada în care va lipsi, veşti care nu sunt deloc bune.

Manchester City a triumfat şi în Champions League şi a reuşit ”tripla” istorică, după ce a câştigat şi Premier League şi FA Cup.

”Cetăţenii” au câştigat finala cu Inter Milano, scor 1-0, şi au pus mâna pe primul trofeu UEFA Champions League din istoria clubului.

Victoria englezilor a fost adusă de Rodri, prin golul pe care l-a marcat în minutul 68.

Veşti rele pentru De Bruyne. Cât va lipsi ”magicianul” lui Manchester City după accidentarea din finala Champions League

Totuşi, City a trecut printr-un moment de panică în prima repriză, atunci când ”magicianul” Kevin de Bruyne s-a accidentat şi nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit în minutul 36 de Phil Foden.

Starul belgian a trecut prin acelaşi scenariu şi în finala din 2021, atunci când a fost scos din joc de Rudiger. Atunci ieşea accidentat de pe teren, înlocuit de Gabriel Jesus în a doua repriză.

Însă, de această dată, mijlocaşul s-a bucurat de deznodământul partidei, întrucât Manchester City a devenit pentru prima dată ”regina” Europei.

La interviul pe care l-a acordat la finalul meciului, Kevin De Bruyne a fost fericit de performanţa unică a celor de la City.

Dar după accidentarea suferită, perioada de indisponibilitate ar fi estimată la trei luni de zile.

”Am dat tot ce am avut pentru echipă şi oamenii de la City ştiu asta. Sunt mândru pentru tot ce am reuşit să fac”.

(n.r. despre accidentarea sa) M-am simţit bine săptămâna asta, dar de două luni mi s-a tot spus că pot suferi o accidentare. Mi-am asumat riscul.

M-am luptat toată cariera pentru a câştiga acest trofeu alături de colegii mei”, a declarat De Bruyne, după meci, citat de către ”The Telegraph”.

În acest sezon în care City a cucerit tripla, KDB a bifat 49 de apariţii, a înscris de zece ori şi a oferit 31 de pase decisive.

Mijlocaşul belgian este cotat la 80 de milioane de euro de site-urile de specialitate.

Afla mai multe despre: kevin de bruynechampions leaguemanchester city 

viewscnt
Articole similare