Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu după despărţirea de Astra: "Sunt mai liber acum". De ce s-a ajuns la reziliere

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu după despărţirea de Astra: "Sunt mai liber acum". De ce s-a ajuns la reziliere

Astra Giurgiu

Comentarii

Edi Iordănescu s-a despărţit de Astra Giurgiu după ce a reuşit să îndeplinească obiectivul clubului, şi anume accederea în play-off. Antrenorul a venit şi cu explicaţii, oferite în mediul virtual.

"Sunt mai liber acum:) asa ca am timp 2 minute de facebook si cred ca e normal sa am o anumita pozitie, in semn de respect pt voi toti care mi-ati scris si va multumesc pt asta, pt opinia publica, pt suporterii Astrei care au sustinut echipa si activitatea mea neconditionat si nu in ultimul rand pt presa de specialitate fata de care am ramas dator cu o pozitie si pt care am aratat mereu respect si transparenta. S-a inchis oficial un capitol important din viata si cariera mea, o perioda cu momente frumoase infinit mai multe decat cele triste, a fost o munca imensa, dar si satisfactia de a construi de la zero si a vedea o echipa frumoasa in foarte multe momente, producand rezultate probabil mult peste nivelul asteptarilor.

Nu s-a pus niciodata problema unei demiteri, nici macar a unei demisii , nimic unilateral, nici nu cred ca era o solutie rationala tinand cont de clauza foarte mare de reziliere a contractului, mai mult o initiativa pe care mi-o asum si aceea de a inceta colaborarea de comun acord, lucru acceptat si de catre club si finalizat cu o strangere de mana.S-au discutat foarte multe lucruri in spatiul public in ultima perioada, au fost si speculatii in anumite momente, insa cred ca e important ce s-a construit, ce ramane, e important pt club si pt echipa sa se continue acest proiect de reconstructie si e extrem de important ca jucatorii sa primeasca si de acum inainte sprijinul si increderea necesara de care au nevoie. Am avut onoarea si in acelasi timp placerea sa antrenez un grup de jucatori cu extrem de mult caracter, cu mult potential de dezvoltare si care si-au pus amprenta intr-un fel frumos in fotbalul romanesc si si-au castigat un statut. Sunt jucatori cu experienta care mai au de spus foarte multe in fotbal, sunt si jucatori tineri si foarte tineri care au demonstrat ca au foarte mult potential de crestere si merita multa atentie in viitor. Ma bucur ca timp de 10 luni am muncit impreuna zi de zi si ca am facut parte din viata lor sportiva in aceasta perioda, ca am muncit impreuna, am suferit si ne-am bucurat impreuna, iar in final toti am iesit mai puternici.

Rezultatele si progresul lor trebuie sa le ofere incredere si dorinta de munca pt viitor, sper ca au asimilat cat mai multe lucruri bune pe care stafful meu si cu mine le-am propus in toata aceasta perioda. E important sa creada in visul lor, sa munceasca pt a-l transforma in realitate si sa nu cedeze indiferent de obstacole. Am crezut in ei si i-am sustinut neconditionat si ma voi bucura mereu la toate realizarile lor. Chiar daca munca noastra trebuia sa se intinda pe o alta perioada, raman la parerea ca decizia de incetare a fost una matura iar lucrurile bune raman de necontestat.

Pe aceasta cale urez mult succes clubului in viitor. Orice alte detalii nu cred ca mai conteaza, nu mi-a fost deloc usor in munca intreprinsa, insa am facut totul cu maxima pasiune si seriozitate, iar orice cuvant negativ din partea mea la adresa clubului ar fi in contradictie cu educatia si filozofia mea despre parteneriat. Am muncit intr-un loc si niciodata nu voi arunca cu noroi in acel loc, nu am facut asta niciodata in trecutul meu sportiv. Sunt genul care si-a dorit mereu conditii de lucru si continuitate, insa decizia ramane una barbateasca de ambele parti. Conform comunicatului oficial de pe site-ul clubului a fost o intelegere comuna, deci alte speculatii nu-si mai au rostul. Doamne ajuta!" - a scris Edi Iordănescu pe Facebook.

Afla mai multe despre: edi iordanescuastraioan niculaegiurgiu 

viewscnt
Articole similare