Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Florin Andone după debutul nefericit de la Galatasaray. "Pentru echipele mari nu există scuze"

Prima reacţie a lui Florin Andone după debutul nefericit de la Galatasaray. "Pentru echipele mari nu există scuze"

Fotbal

Comentarii

Atacantul român Florin Andone a debutat, duminică seară, pentru Galatasaray Istanbul, în egalul din deplasare, scor 1-1, cu Malatyaspor, în etapa a 5-a a campionatului Turciei.

Pentru întreaga suflare "Cim-Bom", semieşecul este privit ca un adevărat eşec. Pentru Galatasaray nu există altă alternativă pentru victorie. Florin Andone a fost titular şi integralist şi a declarat că formaţia sa nu are scuze pentru rezultatul obţinut.

"Normal că nu sunt fericit pentru acest rezultat. Ar fi fost mai bine dacă am fi câştigat primul mei meci. Puteam înscrie golul doi şi direcţia meciului, soarta meciului, s-ar fi schimbat. Nu este sfârşitul lumii. Pentru marile echipe nu există scuze. Trebuie să înscriem mai mult. Nimic de făcut, nu este capătul lumii, nu este ultimul nostru meci. Trebuie să începem să câştigăm", a declarat Andone, în presa din Turcia.

După 5 runde, Galatasaray este pe locul 6, cu 8 puncte. Runda următoare, Galatasaray va juca acasă, împotriva rivalilor de la Fenerbahce, sâmbătă, 28 septembrie.

Afla mai multe despre: fotbalflorin andone 

viewscnt
Articole similare