Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce a păstrat tăcerea câteva săptămâni. Ce spune despre cazurile de coronavirus de la echipă

Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce a păstrat tăcerea câteva săptămâni. Ce spune despre cazurile de coronavirus de la echipă

UEFA Europa League

Comentarii

Gigi Becali a oferit o primă reacţie după o perioadă în care s-a retras din viaţa publică. Un site din Serbia publică o declaraţie a patronului FCSB despre cazurile de COVID-19 din lotul echipei.

Gigi Becali s-a retras în ultima perioadă din viaţa publică şi a evitat să mai ofere vreo reacţie despre situaţia de la echipă sau despre alte subiecte. Însă un site Serbia publică o declaraţie a patronului FCSB. Gigi Becali a fost întrebat despre situaţia echipei, în contextul în care sunt şapte cazuri de coronavirus la FCSB şi nu se ştie cine va sta pe bancă la meciul cu Backa Topola, din Europa League.

Gigi Becali, prima reacţie după ce a ieşit din viaţa publică

FCSB se deplasează în Serbia pentru turul 2 din preliminariile Europa League, unde va juca împotriva celor de la Backa Topola. Însă cei de la FCSB se confruntă cu grave probleme după ce în cadrul lotului au fost depistate şapte cazuri de coronavirus: Bogdan Stoica, Toni Petrea, Thomas Neubert, Marius Ianuli, Horea Codorean, Sorin Cristof, plus jucătorul Andrei Miron. Cum Bogdan Vintilă n-a primit nici până acum rezultatul testului, FCSB s-ar putea confrunta cu situaţia în care n-ar avea pe cine să pună pe bancă la meciul cu sârbii de la Backa Topola.

Într-o reacţie publicată de site-ul republika.rs, Gigi Becali spune că nu are de ce să fie supărat pe toată această situaţie: ”Am putea să fim supăraţi, dar aşa a vrut Dumnezeu. Oricine poate lua această boală”, a spus Becali pentru sursa citată. Cei de la republika.rs notează că situaţia dificilă de la FCSB ar putea însemna o şansă imensă pentru Topola să meargă mai departe.

Becali s-a retras din viaţa publică, deşi a vorbit pentru o publicaţie din Serbia

În ultima perioadă, patronul FCSB a evitat să mai stea de vorbă cu reprezentanţii presei. Decizia ar avea legătură cu intervenţia lui Toni Petrea şi Thomas Neubert, care l-au rugat să păstreze liniştea la echipă. Într-o reacţie pentru cancan.ro, Gigi Becali s-a declarat însă dezamăgit: ”Tată, va rog din suflet să mă lăsaţi. Presa a ajuns rău de tot şi eu prefer să stau deoparte. Am renunţat până şi la televizor, nu mai am. Pentru că sunt scârbit de tot. Cine sunt eu să salvez lumea? Pe mine mă ştiu 22 milioane de români. Nu le pot rezolva problemele tuturor. Am dat 'block' tuturor ziariştilor. Vreau să-mi trăiesc viaţă în linişte. Voi sunteţi ultimii cu care mai vorbesc. Va rog să uitaţi de mine”.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare