Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Ion Ţiriac după ce soţul Serenei Williams l-a făcut ”clovn rasist şi sexist”

Prima reacţie a lui Ion Ţiriac după ce soţul Serenei Williams l-a făcut ”clovn rasist şi sexist”

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac a vorbit pentru prima dată despre atacul lui Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, după ce acesta l-a numit ”clovn rasist şi sexist”.

Între Ion Ţiriac şi familia Serenei Williams nu sunt cele mai bune relaţii. Ba dimpotrivă. La începutul anului, Ţiriac a declarat că Serena ar trebui să aibă decenţa să se retragă, ”din cauza vârstei şi greutăţii”.

După victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep, la Australian Open, Alexis Ohanian a postat un mesaj cu tentă de răzbunare la adresa lui Ion Ţiriac. Acum, omul de afaceri român a vorbit pentru prima dată despre acel incident.

Prima reacţie a lui Ion Ţiriac după atacul Serenei Williams

Într-o postare pe contul său de Twitter, Alexis Ohanian l-a numit pe Ion Ţiriac clovn rasist: ”Bine că nimeni nu-l ascultă pe acel clovn rasist şi sexist, Ion Ţiriac”, a scris milionarul american, după ce Serena a învins-o pe Simona Halep la Australian Open.

Reacţia lui Ohanian a venit după ce Ion Ţiriac a făcut declaraţii nepotrivite la adresa Serenei Williams:  ”La această vârstă şi la greutatea pe care o are acum, nu se mişcă la fel de uşor ca acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dar, dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage”, a spus Ţiriac la începutul acestui an.

Acum, omul de afaceri român a avut o primă reacţie după atacul lui Alexis Ohanian: ”Serena Williams e o fată deosebită. Din păcate, oamenii dimprejurul ei au adus-o în situaţia în care este”, a spus Ion Ţiriac, într-un interviu pentru as.ro.

Serena Williams n-a trecut însă peste acel conflict pe care l-a avut cu Ion Ţiriac. Legendara tenismenă a refuzat să participe la Madrid Open, turneu patronat de fostul mare tenismen român. Este singura jucătoare din TOP 40 WTA care a anunţat că nu merge să participe la Madrid Open, deşi nu are vreo problemă medicală.

Afla mai multe despre: ion tiriac 

viewscnt
Articole similare