Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Julen Lopetegui după zvonurile demiterii: ”Nu ştiu ce se va întâmpla”

Prima reacţie a lui Julen Lopetegui după zvonurile demiterii: ”Nu ştiu ce se va întâmpla”

Real Madrid

Comentarii

Julen Lopetegui ar urma să fie demis după meciul din Liga Campionilor de marţi cu Viktoria Plzen. Cel puţin asta susţine presa spaniolă, care susţine că fostul selecţioner al La Roja nu va mai sta pe banca Realului la El Clasico de duminică.

Antrenorul de la Real Madrid a apărut în faţa presei pentru conferinţa de presă premergătoare partidei cu Viktoria Plzen din Uefa Champions League.

Fostul selecţioner al Spaniei a mărturisit că nu se gândeşte la altceva decât la meciul de marţi din Liga Campionilor: ”Dacă te aştepţi să vezi în faţa ta un antrenor abătut, nu te uita la mine, pentru că eu abia aştept meciul de mâine (n.r marţi) şi vreau să-l câştig. Nu mă gândesc la nimic altceva, decât la meciul de mâine cu Plzen. Avem în faţă un meci care ne solicită atenţia, e un meci de Champions League şi vrem să-l tratăm cu ambiţie maximă şi energie pozitivă. Suntem conştienţi că nu avem rezultate bune în ultima vreme, dar să lupţi mereu face parte din ADN-ul acestui club. Am învăţat asta chiar aici, la Real Madrid”

Întrebat dacă va mai fi pe banca tehnică a madrilenilor în marele meci din weekend cu FC Barcelona, Julen Lopetegui a declarat: ”Nu mă gândesc la El Clasico, ne concentrăm doar pe ceea ce înseamnă acest meci cu Plzen. Nu ştiu ce se va întâmpla până atunci”

Real Madrid joacă marţi la Telekom Sport de la ora 22:00 cu Viktoria Plzen în Champions League. Este şansa madrilenilor de a pune capăt seriei de meciuri fără victorie din ultima vreme. Programul transmisiunilor din Champions League de la Telekom Sport îl găseşti aici.

Afla mai multe despre: julen lopeteguireal madrid 

viewscnt
Articole similare