Experiențe împreună.
You are here:

Prima reacţie a lui Nicolae Stanciu după partida contra Barcelonei: ”Am jucat împotriva celui mai bun jucător din istorie”

Prima reacţie a lui Nicolae Stanciu după partida contra Barcelonei: ”Am jucat împotriva celui mai bun jucător din istorie”

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu a fost titular în partida Slavia Praga - FC Barcelona (1-2). Partida a fost în direct la Telekom Sport.

Marţi Florin Andone contra lui Real Madrid, miercuri Nicuşor Stanciu contra Barcelonei! Ambii cu prestaţii bune, ambii în faţa unor adversari unul şi unul.

Stanciu şi echipa sa au făcut un meci excelent împotriva catalanilor. Slavia Praga a ţinut parcă să-i dea dreptate lui Dan Petrescu, tehnicianul CFR-ului care a lăudat după dubla eliminatorie din preliminarii formaţia cehă.

”Am arătat caracter, am arătat că suntem o echipă mare, puternică şi cu siguranţă nu vom merge la Barcelona doar în vizită” a mărturisit Stanciu după meci. ”Mergem acolo să încercă să câştigăm!” a mai explicat Nicuşor.

Internaţionalul român regretă că formaţia sa nu a obţinut un rezultat mai bun contra campioanei Spaniei: ”Am început foarte bine şi am reuşit să egalăm... Cum spuneam mai devreme, nici nu am văzut când a intrat mingea în poartă, nu ştiu ce s-a întâmplat la golul lor.  E păcat, pentru că am marcat şi, după numai patru minute, la o lovitură liberă, la care nu se anunţa nimic special, au marcat un gol norocos. Acest lucru ne-a încentinit puţin, dar în final am reacţionat din nou puternic şi am fi putut marca golul egalizator. Din păcate, toate şuturile au fost blocate” a declarat, după meci, Stanciu.

Românul s-a declarat impresiona şi de Lionel Messi: ”Este un sentiment plăcut, nu mulţi jucători au ocazia să înfrunte Barcelona, să înfrunte aceşti jucători uriaşi. În special Messi, care eu cred că este cel mai bun jucător din istorie. Este fantastic să îl vezi pe teren şi să intri în dueluri cu el, să încerci să îi iei mingea. Dar nu cred că este vorba doar despre el. Au o echipă fantastică, cu jucători foarte buni, iar pentru următorul meci ar trebui să ne concentrăm să îi oprim pe toţi” a încheiat internaţionalul român.

viewscnt
Articole similare