Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Rimane după ce a semnat cu Hermannstadt. Fostul jucător al PSG-ului, surprins de situaţia lui Dinamo: "Acum nu mai e o echipă atât de bună"

Prima reacţie a lui Rimane după ce a semnat cu Hermannstadt. Fostul jucător al PSG-ului, surprins de situaţia lui Dinamo: "Acum nu mai e o echipă atât de bună"

Hermannstadt​

Comentarii

Kevin Rimane este unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri realizate în această vară în Liga I. Fundaşul care a jucat alături de Neymar şi de Mbappe la PSG a fost prezentat la Hermannstadt.

"Am urmărit câteva jocuri în România, sunt echipa mari şi aici, Cluj, Dinamo Bucureşti. Înainte era o echipă bună, dar acum nu mai e aşa bună. Pentru mine, este o nouă provocare, o ţară nouă, iar mie îmi plac provocările, pentru asta sunt aici.

Am fost coleg cu jucători mari la Paris, iar aici mă refer la Neymar, la Tiago Silva, la Di Maria. Acum, am alţi colegi. Pentru mine e acelaşi lucru. Fotbalul este la fel. Nu este acelaşi nivel, dar când ai mingea la picior pe teren, este acelaşi lucru pentru mine" , a declarat Kevin Rimane.

Fundaşul în vârstă de 28 de ani are 3 meciuri la echipa mare a celor de la PSG şi a jucat 90 de minute în Supercupa Franţei cu AS Monaco în 2018. Rimane a fost titular într-un 11 în care au mai evoluat Buffon, Thiago Silva, Diarra, Verratti, Rabiot, Di Maria şi Nkonkou.

În cariera sa, Rimane a mai jucat pentru Boulogne şi Paris Saint Germain B. Pentru echipa a doua a parizienilor, fundaşul a strâns 136 de meciuri. Kevin Rimane s-a născut la Cayenne în Guiana Franceză. Este de altfel internaţional al acestei ţări pentru care a strâns 21 de meciuri şi 2 goluri. În afara Franţei, el a jucat un sezon la Istra, în Croaţia. 

Afla mai multe despre: psgrimane 

viewscnt
Articole similare