Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Sampaoli, după eliminarea Argentinei de la CM 2018. Arată cu degetul spre Messi? ”Am încercat o tactică pentru el”

Prima reacţie a lui Sampaoli, după eliminarea Argentinei de la CM 2018. Arată cu degetul spre Messi? ”Am încercat o tactică pentru el”

Cupa Mondială

Comentarii

Jorge Sampaoli a eşuat total pe banca Argentinei, iar performanţa catastrofală de la Campionatul Mondial îi va aduce demiterea din funcţia de selecţioner.

Imediat după meciul pierdut cu Franţa, scor 3-4, selecţionerul Argentinei a vorbit despre eliminarea dureroasă şi a părut că arată cu degetul spre Leo Messi. Chiar dacă şi-a complimentat căpitanul, Sampaoli a explicat faptul că a încercat mai multe sisteme tactice în special pentru a-l avantaja pe Messi.

Este foarte dureros. Sunt trist, sunt frustrat. Nu ştiu ce se va întâmpla, nu îmi decid viitorul în seara asta.

Am încercat mereu să ne adaptăm, fără a avea însă o idee prea clară. Poate şi asta a fost problema. Am avut la dispoziţie cel mai bun jucător din lume şi am încercat să găsim soluţii tactice pentru el. Am vrut să găsim tactica potrivită pentru a-i oferi lui Messi libertate şi spaţiu. Câteodata ne-a reuşit, câteodata nu.

Le mulţumesc jucătorilor pentru modul în care au muncit în perioada asta”, a spus Sampaoli.

Afla mai multe despre: sampaolicampionatul mondialmessi,  

viewscnt
Articole similare