Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a oficialilor Craiovei după plecarea lui Mangia. Cum comentează mandatul lui Papură: "E şansa vieţii pentru el"

Prima reacţie a oficialilor Craiovei după plecarea lui Mangia. Cum comentează mandatul lui Papură: "E şansa vieţii pentru el"
Comentarii

Devis Mangia s-a despărţit de Universitatea Craiova, iar locul său a fost luat de Corneliu Papură. Preşedintele oltenilor a declarat că interimarul ar putea rămâne pe banca oltenilor şi în sezonul următor.

"Nu ştiu dacă Papură va rămâne şi după finalul acestui sezon. Abia a venit şi deja vorbim de plecarea lui? Antrenorii rămân în funcţie de rezultatele pe care le au.

Sunt mulţi antrenori fără CV. E şi el la început de drum. E un om al Craiovei, se merge cu el în continuare. Asta e şansa vieţii pentru el. Obiectivul rămâne, ca şi înainte, calificarea în cupele europene

A fost o discuţie între Mangia şi domnul Rotaru. Nu ştiu ce au vorbit. Singurii care vă pot da amănunte sunt cei doi. Nu pot eu să-i întreb ce au vorbit. Au fost discuţii, la fel, şi când am venit eu la club, atunci am vorbit cu domnul Rotaru” , a declarat Sorin Cârţu pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: devis mangiacraiovauniversitatea 

viewscnt
Articole similare