Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a patronului lui Jiangsu Suning după ce clubul a câştigat primul titlu din istorie, cu Cosmin Olăroiu pe bancă: "E începutul a ceva măreţ!"

Prima reacţie a patronului lui Jiangsu Suning după ce clubul a câştigat primul titlu din istorie, cu Cosmin Olăroiu pe bancă: "E începutul a ceva măreţ!"
Comentarii

Cosmin Olăroiu (51 de ani) a câştigat campionatul Chinei cu Jiangsu Suning şi a adus primul titlu din istoria clubului, iar patronul echipei asiatice spune că acesta este doar începutul unei perioade foarte bune pentru echipă. Zhang Jindong, patronului lui Jiangsu, anunţă că are de gând să transforme echipa antrenorului român.

Jiangsu Suning a învins-o cu 2-1 pe Guangzhou Evergrande, cea mai puternică echipă din China, în finala campionatului şi a reuşit să câştige trofeul. În tur, a fost 0-0. Eder şi Alex Teixeira au marcat golurile lui Jiangsu contra lui Guangzhou.

După acest succces istoric, patronul formaţiei asiatice a prins curaj şi a anunţat că urmează şi alte performanţe pentru echipa sa. „Jiangsu Suning a câştigat campionatul, a scris o pagină de poveste în istoria clubului. Peste ani ne vom aminti cu plăcere despre această mare performanţă. Acest trofeu nu va fi însă finalul unui ciclu, din contră. Va fi începutul a ceva măreţ. De acum înainte trebuie să ne luptăm an de an pentru titlu, să tindem şi spre alte trofee. Vom investi şi mai mult în dezvoltarea fotbalului din China, vom încerca să atragem şi mai mulţi tineri către acest sport”, a declarat Zhang Jindong, citat de Internews.

Pentru succesul obţinut cu Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu va încasa o primă de 3,5 milioane de euro. Oli este la Jiangsu Suning din martie 2018, când l-a înlocuit pe legendarul antrenor Fabio Capello.

Afla mai multe despre: jiangsu suningpatroncosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare