Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Serenei Williams după ce a învins-o pe Simona Halep: ”E un miracol că sunt aici! Asta mă motivează pe mine”

Prima reacţie a Serenei Williams după ce a învins-o pe Simona Halep: ”E un miracol că sunt aici! Asta mă motivează pe mine”

Tenis

Comentarii

Serena Williams a învins-o pe Simona Halep în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-4, iar la finalul confruntării care a dus-o în sferturile de la Australian Open a povestit modul în care a trăit confruntarea cu liderul mondial.

Serena a recunoscut că a fost nevoită să-şi ridice mult nivelul de joc pentru a face faţă în jocul cu Halep şi a explicat ce o motivează încă să intre pe teren.

A fost un meci intens, nişte puncte incredibile, dar pentru asta jucăm tenis şi ne place atât de mult. Este o bucurie mare pentru mine că am câştigat. Trebuia să ridic nivelul. Am jucat cu liderul mondial, ştiam că pot să joc mai bine şi am reuşit până la urmă să fac diferenţa.

Sunt o luptătoare, nu cedez niciodată, e ceva nativ. Muncesc mult pentru fiecare punct. E un miracol că sunt aici, fac ceva ce îmi place. Vin şi joc în faţa voastră, fanii sunt cei care mă motivează”, a spus Serena Williams.

Afla mai multe despre: serena williamshalepreactie,  

viewscnt
Articole similare