Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria fantastică în faţa lui Venus: "O mare plăcere să joc împotriva surorilor Williams"

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria fantastică în faţa lui Venus: "O mare plăcere să joc împotriva surorilor Williams"

Tenis

Comentarii

Simona Halep (3 WTA) a trecut fără prea mari emoţii de americanca Venus Williams (43 WTA) în optimile de finală ale turneului de la Miami, scor 6-3, 6-3 şi s-a calificat astfel în sferturile de finală ale competiţiei.

La finalul partidei, Simona a fost intervievată chiar pe teren şi s-a declarat fericită de tenisul pe care l-a arătat pe arena centrală de la Miami.

A fost al 278-lea succes al Simonei Halep de când a intrat în Top 10 WTA: "Este impresionant într-adevăr şi mă bucur că pot face astfel de lucruri, mă bucur când munca mea e răsplătită. Sunt fericită că sunt în această situaţie şi, aşa cum puteţi vedea, sunt fericită că pot juca tenis!" a declarat Simona la finalul partidei.

Jucatoarea noastră a făcut şi o scurtă analiză a succesului bifat în faţa lui Venus Williams, sportiva în vârstă de 39 de ani şi triplă câştigătoare la Miami: "Ştiam că Venus nu se da niciodată bătută şi ştiam că trebuie să alerg foarte mult, să lupt şi să ajung la fiecare minge. Dar am făcut un joc bun, am stat aproape de linia de fund şi am încercat să joc mult mai rapid. E o mare plăcere să joc împotriva surorilor Williams de fiecare dată. Va mulţumesc tuturor!" a mai spus Halep la finalul partidei

 

 

Simona câştigă al patrulea meci consecutiv fără set pierdut în faţa lui Venus Williams şi continuă lupta de la distanţă cu nipona Naomi Osaka şi cehoaica Petra Kvitova pentru locul 1 WTA.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare