Experiențe împreună.
You are here:

Prima reacţie de la Craiova după ce Dragomir a anunţat că Cicâldău a fost vândut la Galatasaray. EXCLUSIV

Prima reacţie de la Craiova după ce Dragomir a anunţat că Cicâldău a fost vândut la Galatasaray. EXCLUSIV galerie foto

U Craiova

Comentarii

Universitate Craiova a oferit o primă reacţie după ce Dumitru Dragomir a anunţat că Alex Cicâldău s-a transferat la Galatasaray contra sumei de 6 milioane de euro.

Dumitru Dragomir a afirmat că a primit informaţia potrivit căreia Universitatea Craiova l-a vândut pe Alex Cicâldău la Galatasaray. În urma transferului, echipa din Bănie ar urma să primească 6 milioane de euro, plus 20% dintr-un eventual transfer.

Într-o primă reacţie din partea Universităţii Craiova, Sorin Cârţu spune că cel care se ocupă de negocierea transferurilor este Mihai Rotaru, acţionarul majoritar al clubului.

Prima reacţie de la Craiova după ce Dragomir a anunţat transferul lui Cicâldău la Galata: ”Negocierile le face domnul Rotaru”

Dumitru Dragomir a surprins şi a dezvăluit că ştie că Universitatea Craiova l-a vândut vineri pe Alex Cicâldău la Galatasaray. Oferta de transfer asupra căreia cele două părţi au convenit a fost de 6 milioane de euro, plus 20% dintr-o eventuală revânzare.

Sorin Cârţu a oferit o primă reacţie despre afirmaţiile făcute de Dumitru Dragomir şi a spus ezitant că nu are detalii despre acest transfer. Preşedintele Universităţii Craiova susţine că Mihai Rotaru este cel care se ocupă de astfel de situaţii.

”Dacă sunt negocieri între domnul Rotaru... le face domnul Rotaru când sunt negocieri, cu cine spuneţi voi, cu Galata. Pentru Cicâldău tot timpul este interes, e jucător de calitate, jucător de naţională, e normal să fie interese.

Dacă se acceptă, înseamnă că e bine, că asa s-a căzut la pace, s-a negociat, dar nu ştiu”, a spus Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

Galatasaray n-a vrut să achite clauza de transfer al lui Alex Cicâldău

Alex Cicâldău are în contractul cu Universitatea Craiova o clauză de reziliere de 10 milioane de euro. Însă Galatasaray, club care nu are cea mai fericită situaţie financiară, a refuzat să achite această clauză de reziliere.

Turcii au deschis astfel negocierile cu şefii Universităţii Craiova, cărora le-au transmis că vor să plătească un preţ mai mic.

viewscnt
Articole similare
Fanii Simonei Halep au luat foc și-l consideră vinovat pe soțul tenismenei pentru...