Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie de la Craiova după demiterea lui Ivaylo Petev: ”Din cauza eliminării din Cupa României” | EXCLUSIV

Prima reacţie de la Craiova după demiterea lui Ivaylo Petev: ”Din cauza eliminării din Cupa României” | EXCLUSIV
Comentarii

Ivaylo Petev (48 de ani) nu va mai fi antrenorul celor de la Universitatea Craiova!

Cămătaru, despre demiterea lui Petev. Prima reacţie

Entuziasmul în tabăra Universităţii Craiova a durat doar câteva zile. După 2-1 cu CFR Cluj şi 2-1 cu Rapid, în primele două etape din play-off, Universitatea Craiova a pierdut cu FCSB, iar liderul s-a distanţat la 10 puncte de CFR Cluj şi echipa din Bănie. 

Universitatea Craiova a avut parte de o săptămână de coşmar. Eliminată, joi, din sferturile Cupei României, de Oţelul, echipa din Bănie a pierdut şi derby-ul cu FCSB, de duminică, şi şi-a luat gândul de la titlu în Superligă.

Mihai Rotaru nu a stat pe gânduri şi l-a dat afară pe Petev, antrenorul oltenilor. Rodion Cămătaru a comentat decizia luată de patronul din Bănie şi a dezvăluit că, fix azi, s-a întâlnit întâmplător cu Rotaru, dar acesta nu i-a dezvăluit nimic!

”Surprinzător pentru mine pentru că m-am întâlnit întâmplător cu Rotaru la un hotel şi nu mi-a zis. (n.r. despre demiterea lui Petev) Nu e surprinzător, echipa nu a evoluat, a avut momente slabe, vina mereu se dă pe antrenor dar nu avem calitate să câştigăm campionatul.

Poate din cauza Cupei, acolo erau şanse mari. (n.r. despre viitorul antrenor al Craiova) Momentan nu m-am gândit, vedem cine e liber. Reghe? Nu ştiu. Nu cred ca o să vină cine a mai fost. (n.r. despre un alt antrenor străin) Orice e posibil”, a declarat Cămaătaru pentru Orange Sport. 

Petev a fost prezentat la Universitatea Craiova pe 7 noiembrie. El fusese demis de la Ludogoreţ cu câteva zile înainte, pe 24 octombrie.

Afla mai multe despre: universitatea craiovapetevmihai rotaru 

viewscnt
Articole similare