Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima retrogradare din istorie are repercusiuni majore asupra bugetului. Pierderi de 5,8 milioane de euro pentru Hamburg

Prima retrogradare din istorie are repercusiuni majore asupra bugetului. Pierderi de 5,8 milioane de euro pentru Hamburg
Comentarii

Clubul german de fotbal SV Hamburg a raportat pierderi de 5,8 milioane euro (6,6 milioane dolari) pentru ultimul exerciţiu financiar, transmite DPA.

Hamburg, care sezonul trecut a retrogradat din Bundesliga pentru prima dată în istoria sa, şi-a crescut cifra de afaceri cu cu 11,5 milioane de euro, ajungând la 133,6 milioane pentru anul financiar încheiat la 30 iunie 2018.

SV Hamburg, lider în cea de-a doua divizie germană, a reuşit şi o reducere a datoriilor cu 19 milioane de euro.

La finele lunii trecute, primele estimări indicau că Hamburg se îndreaptă spre pierderi record de 20 de milioane de euro (22,7 milioane de dolari), potrivit unui raport publicat de presa germană.

Conform sursei, situaţia ar fi fost cauzată de retrogradare şi de plecarea unor jucători importanţi. De asemenea, se aprecia că gruparea se va confrunta anul viitor cu o serie de decizii financiare importante, când contractele cu investitorul Klaus-Michael Kuehne şi sponsorul Emirates vor expira. SV Hamburg se află pe primul loc în 2.Bundesliga după 13 etape, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: sv hamburggermaniabundesligaemirates 

viewscnt
Articole similare