Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ţintă a Barcelonei pe piaţa transferurilor în iarnă. Costă 60 de milioane de euro

Prima ţintă a Barcelonei pe piaţa transferurilor în iarnă. Costă 60 de milioane de euro

FC Barcelona

Comentarii

Dani Olmo (23 de ani), fotbalistul lui RB Leizpig, crescut în La Masia, e prima ţintă a Barcelonei pe piaţa transferurilor atunci când fereastra de mercato se va deschide, în ianuarie 2022. Olmo e produsul Barcelonei, dar n-a jucat niciodată pentru prima echipă. Barcelona îl vrea, dar Leipzig solicită 60 de milioane de euro pentru a fi de acord să se despartă de mijlocaş.

Prima ţintă a Barcelonei pe piaţa transferurilor în iarnă. Dani Olmo costă 60 de milioane de euro

Interesul Barcelonei pentru Dani Olmo e intact. Catalanii l-au vrut şi în vară, în ultima zi de mercato, însă RB Leipzig a refuzat, dar şefii de pe Camp Nou vor face o nouă ofertă pentru el în ianuarie 2022. La începutul anului se va deschide o nouă perioadă de mercato, iar Barcelona ţine permanent legătura cu anturajul jucătorului.

Totuşi, Dani Olmo va fi greu de adus din Germania pentru că Leipzig îl consideră o piesă de bază pentru restul sezonului, dar şi din cauza preţului. Potrivit jurnalistului Martinez Ferran, RB Leipzig vrea nu mai puţin de 60 de milioane de euro pentru transferul lui Olmo, pentru care a plătit 40 atunci când l-a luat de la Dinamo Zagreb. Barcelona nu vrea să plătească atât de mult.

Dani Olmo a jucat 187 de minute în trei meciuri pentru RB Leipzig în acest sezon, timp în care a pasat decisiv o dată.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Dani Olmo în prezent,p otrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonadani olmotransfer 

viewscnt
Articole similare