Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima variantă de antrenor la FC U Craiova după plecarea lui Trică! Achiziţie de lux pentru Adrian Mititelu în Liga 1

Prima variantă de antrenor la FC U Craiova după plecarea lui Trică! Achiziţie de lux pentru Adrian Mititelu în Liga 1

Superliga

Comentarii

Echipele care se pregătesc pentru Liga 1 trec printr-o perioadă a schimbărilor, iar FC U Craiova a început să aranjeze deja noul sezon. Conducerea s-a despărţit de Eugen Trică, iar acum oltenii au pregătită o variantă de lux, după ce Adrian Mititelu junior a anunţat că echipa are resurse financiare importante.

FCSB a fost prima echipă care şi-a schimbat antrenorul, înaintea noului sezon. Pe listă a intrat şi FC U Craiova, nou-promovata care s-a despărţit, din nou, de tehnicianul care a obţinut promovări consecutive cu echipa. 

Adrian Mutu, varianta de lux pentru banca celor de la FC U Craiova

Publicaţia din Oltenia, 3minute.net, anunţă că Adrian Mutu este cel care luat în vizor de echipa lui Adrian Mititelu. El este dorit de conducere, dar cei care susţin că reprezintă Universitatea vor avea de muncă pentru realizarea mutării. 

Sursa citată susţine că "Briliantul" va veni doar în condiţiile cerute de el la FC U Craiova. Astfel, conducătorii vor trebui să analizeze cu multă atenţie mişcarea dorită, mai ales că au anunţat că vor să se lupte pentru locurile din partea superioară a clasamentului încă din primul sezon. 

Adrian Mutu e liber de contract în acest moment, după ce a calificat naţionala României U21 la EURO, unde a fost aproape de calificarea dintr-o grupă grea cu Ţările de Jos, Germania şi Ungaria. Contractul fostului atacant cu FRF a expirat după turneul final, iar acesta nu a mai dorit să-şi prelungească înţelegerea, întrucât a vrut să preia o echipă de club. 

Schimbări masive la FC U Craiova

Pe lângă Eugen Trică, nou-promovata în Liga 1 a mai anunţat şi alte plecări. Opt fotbalişti au părăsit lotul, care aşteaptă întăriri acum. 

Cu o zi înainte de plecarea de la echipa din Oltenia, Trică anunţa că-şi doreşte să rămână antrenor şi în prima ligă: "Nu ascund faptul că îmi doresc foarte mult să contui. Cheia e la domnul Mititelu, dacă doreşte să contui şi sezonul viitor. Mă bucur enorm.  Dacă nu, luăm o pauză că v-am spus că sunt obosit şi vedem ce va fi", a susţinut fostul tehnician. 

Echipa a terminat pe primul loc în play-off-ul Ligii 2 şi a fost prima echipă promovată matematic. Alături de FC U a urcat în Liga 1 şi Rapid Bucureşti, iar Dunărea Călăraşi şi CS Mioveni vor juca barajul. 

Afla mai multe despre: fc u craiovauniversitatea craiovaadrian mutueugen tricaantrenor fc u craiova 

viewscnt
Articole similare