Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele 8 favorite la câştigarea Euro 2020 la casele de pariuri

Primele 8 favorite la câştigarea Euro 2020 la casele de pariurigalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Turneul final al Campionatului European de fotbal „bate la uşă”. Pe 11 iunie, cele mai bune naţionale de fotbal de pe continent se vor întrece pentru prestigiosul trofeu, ce urmează a fi decernat după ultimul fluier al finalei de pe 11 iulie.

Dacă ne uităm pe program Euro 2020, vedem că vom avea meciuri tari încă din faza grupelor. Trei dintre favoritele la câştigarea competiţiei - Franţa, Germania şi Portugalia - au fost distribuite în grupa F. Iată care sunt primele opt echipe cu şanse să triumfe, potrivit bookmakerilor.

FRANŢA (cotă 6.00) - câştigătoare a Cupei Mondiale (2x), a Campionatului European (2x) şi a Cupei Confederaţiilor (2x)

Când spunem Franţa ne gândim la o echipă plină de vedete, lista fiind deschisă de Kylian Mbappe şi continuând cu Paul Pogba, N'Golo Kante, Raphael Varane sau Antoine Griezmann. Didier Deschamps se poate baza pe nucleul care a câştigat Cupa Mondială în 2018, doar că tinerii de atunci au acum mai multe experienţă. Naţionala „cocoşului galic” este pe locul 2 în clasamentul FIFA.


 

ANGLIA (cotă 7.00) - câştigătoare a Cupei Mondiale
Anglia (locul 4 în clasamentul FIFA) va avea un avantaj important în cazul în care va ajunge în finală: ultimul act al turneului final se joacă pe stadionul „Wembley”, cu spectatori. Aceeaşi arenă legendară va găzdui şi semifinalele. Englezii au avut o prestaţie bună la Cupa Mondială din 2018, ajungând până în faza semifinalelor. Gareth Southgate are la dispoziţie mulţi jucători rapizi şi tehnici în compartimentul ofensiv, care îl pot ajuta să câştige orice meci.
 

BELGIA (cotă 8.00)
Potrivit punctajului din clasamentul FIFA, Belgia este cea mai bună echipă naţională de fotbal din lume în acest moment. Analiştii din această ţară consideră că Roberto Martinez are la dispoziţie cea mai talentată generaţie din istoria acestei ţări, liderii ei fiind Kevin de Bruyne, Eden Hazard şi Romelu Lukaku. Deşi are jucători foarte valoroşi şi în defensivă, acest compartiment nu este foarte solid. De fapt, apărarea a reprezentat „călcâiul lui Ahile” la ultimele turnee finale. Axel Witsel este accidentat, poate rata Euro 2020.


 
SPANIA (cotă 9.00) - câştigătoare a Cupei Mondiale şi a Campionatului European (3x)
Fără niciun jucător în lot de la Real Madrid (semifinalistă a Ligii Campionilor şi vicecampioană în LaLiga), Spania este mereu una dintre candidatele la cucerirea trofeului. La această ediţie a Europeanului nu sunt argumente foarte puternice, mai ales că cel mai bun marcator din lotul folosit în campania de calificare a fost Sergio Ramos, un fundaş central, care nici măcar nu a fost convocat pentru Euro. Unii jucători sunt trecuţi bine de 30 de ani, alţii sunt prea tineri. Nu prea există echilibru.

GERMANIA (cotă 9.00) - câştigătoare a Cupei Mondiale (3x), a Campionatului European (2x) şi a Cupei Confederaţiilor
Antrenorul Joachim Low are ambiţia să se retragă în glorie de la cârma „panzerelor”. El poate conta „coloana vertebrală” a lui Bayern Munchen, una dintre cele mai bune echipe de club de pe continent. Dacă ar mai fi fost şi Lewandowski, poate că naţionala Germaniei ar fi fost între primele trei favorite. Dar golgheterul Bundesligii evoluează pentru Polonia, astfel că este momentul pentru Timo Werner să confirme încrederea cu care este creditat de fani. Germania este pe locul 12 în clasamentul FIFA.


 
OLANDA (cotă 12.00) - câştigătoare a Campionatului European
Batavii au reuşit să se întoarcă în elita fotbalului european, după o scurtă absenţă. Va fi greu pentru „portocala mecanică” să ajungă în finală, mai ales că nu poate conta pe căpitanul Virgil van Dijk, accidentat. Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong sau Memphis Depay sunt fotbalişti talentaţi, însă au nevoie să acumuleze experienţă. Olanda este pe locul 16 în ierarhia FIFA.

ITALIA (cotă 12.00) - câştigătoare a Cupei Mondiale (4x) şi a Campionatului European
Italia (locul 7 în clasamentul FIFA) a progresat în ultimii ani şi la nivel de echipă naţională. Unul dintre atuurile italienilor este experimentatul antrenor Roberto Mancini. Cei mai scumpi jucători sunt în compartimentul defensiv, deci ne putem aştepta la un stil de joc clasic, în care prioritatea este închiderea culoarelor spre propria poartă.


 
PORTUGALIA (cotă 13.00) - câştigătoare a Campionatului European şi a Cupei Confederaţiilor
Campioana europeană en-titre îmbină entuziasmul şi talentul tinerilor cu experienţa lui Cristiano Ronaldo, atacantul care, la 36 de ani, este unul dintre candidaţii la titlul de golgheter. Bruno Fernandes, Bernado Silva, Ruben Dias şi Diogo Jota sunt noile nume pe care le propun lusitanii, aflaţi pe locul 5 în topul mondial al echipelor naţionale.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariurieuro 2020cote 

viewscnt
Articole similare