Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele critici pentru Mutu, după Voluntari-Sepsi 1-2: "Prost, prost, proastă strategie! Cu Claudiu se juca mult mai bine"

Primele critici pentru Mutu, după Voluntari-Sepsi 1-2: "Prost, prost, proastă strategie! Cu Claudiu se juca mult mai bine"

Superliga

Comentarii

Ioan Andone a criticat jocul echipei FC Voluntari din meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-2, şi a precizat că formaţia ilfoveană avea evoluţii mai bune sub comanda lui Claudiu Niculescu, decât cu Adrian Mutu.

"Din păcate, nu am văzut nimic la Voluntari. E al doilea meci pe care îl văd... Prost, prost, proastă strategie. Un şut pe poartă până în minutul 61.... N-ai cum să dai gol. Cu jucători cu mare experienţă. Deci, acum chiar au fost jucători, faţă de meciul cu Juventus.

Viaţa de antrenor e foarte grea. O să vadă el (n.r. - Mutu) pe parcurs. Joacă mai prost decât în perioada lui Claudiu. Cu Claudiu se juca mult mai bine. Adică, am văzut foarte multe meciuri şi în perioada aia. Mult mai prost joacă", a spus Ioan Andone.

Experimentatul antrenor a avut, în schimb, cuvinte de laudă pentru Sepsi: "Dar trebuie felicitaţi şi cred că surpriza play-out-ului este Sepsi. Exterm de bine organizată, foarte bine îşi duc contraatacul, nu mai spun de prezenţă în joc, de calitatea lor fizică foarte bună.  Ceea ce la Voluntari nu putem comenta de nimic, ceva pozitiv".

Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), partida disputată cu FC Voluntari, în etapa a IX-a a play-out-ului Ligii I. Fundaşul Lucian Cazan (FC Voluntari) a fost eliminat în minutul 84, după ce a primit două cartonaşe galbene în mai puţin de trei minute.

Afla mai multe despre: mutuvoluntariandone 

viewscnt
Articole similare